Hírek, beszámolók

Hamarosan érkezik a Musicalmesék 2.

2013. november 29-én jelenik meg a nagy sikert aratott Mesemusical lemez második része népszerű mesemusicalek legkedveltebb dalaival.

A hét évvel ezelőtt megjelent első Mesemusical lemezt most újabb album követi: Janza Kata, Polyák Lilla és Kékkovács Mara nyomdokaiba ezúttal a Budapesti Operettszínház három várandós művésznője, Füredi Nikolett, Peller Anna, Siménfalvy Ágota lépett. Az énekfelvételek 2013 őszén a teátrumstúdiójában készültek Váczi Kristóf (hangmérnök) illetve Elek Norbert (zenei rendezés, hangszerelés, programozás, felvétel és keverés) közreműködésével. A CD-n olyan népszerű musicalekből és rajzfilmekből csendülnek fel dalok, mint a Mary Poppins, a Dzsunegel könyve, a Pocahontas, a Mulan, illetve a Macskafogó.

A Musicalmesék 2 december 2-án kerül kereskedelmi forgalomba, és megvásárolható a Budapesti Operettszínház jegyárusító pavilonjában és Szervezési Osztályán, a Rózsavölgyi Zeneműboltban, a Kodály Zeneműboltban, illetve online, a www.lira.hu oldalon.

Kapcsolódó tartalmak

Szegény Dzsoni és Árnika – Budapesti Operettszínház

Buchmann-Horváth Emese

Több mint kert – hivatalosan is megnyílik a Múzeumkert Garden & Lounge

Buchmann-Horváth Emese

Webber elhalasztotta a Love Never Dies premierét

admin

Héger Tibi – Február

Nagy Péter

Ördögölő Józsiás – Budapesti Operettszínház, 2013.03.27. (Kerényi/Szerényi, Vágó, MÁZS, Nádasi, Földes, Bálint, Kékkovács, Peller A., Peller K.)

Buchmann-Horváth Emese