Hírek, beszámolók

Hamarosan jubilál a Vámpírok bálja

2013. augusztus 23-tól immár a hetedik nyári báli szezonra invitálja a borzongani vágyókat a Vámpírok bálja társulata.

A nemzeti ünnepet követően ismét kezdetüket veszik a próbák, majd a 2007 óta futó kultusz-musical hat alkalommal lesz látható a Pesti Magyar Színház színpadán. A szériát záró szeptember 1-i dátum különleges jelentőséggel bír, hiszen ekkor kerül sor a magyar Vámpírok bálja produkció jubileumi, 200. díszelőadására.

A PS Produkció temérdek meglepetéssel készül a jeles alkalomra, de a musical közönségének már szeptember 1. előtt is egy különleges rendezvénnyel kedveskednek. Augusztus 25-én 23 órától Éjszakai vámpírtalálkozóval indul az ünneplés. A jelmezes fotózással egybekötött dedikálás ingyenes, de a férőhelyek korlátozott száma miatt előzetes regisztráció szükséges. (További információkkal az esemény Facebookos oldala szolgál.)

A Viva la Musical! csapata is izgatottan készül 200. Vámpírok bálja előadásra. Hamarosan interjúkkal, galériákkal és cikkekkel jelentkezünk, illetve elindítottuk nyereményjátékunkat, melyben ezúttal nem a szerencséje, hanem a kreativitása juttathat egy kedves Olvasót páros belépőhöz a szeptember 1-i díszelőadásra. Játékunkról itt találhatsz bővebb információt.

Kapcsolódó tartalmak

Dzsessz és cigányzene házassága az Operettben

Buchmann-Horváth Emese

Rock Színház sajtótájékoztató a Benczúr Házban

Czitrovszky Balázs

A színház ünnep

oldadmin

A zene világnapja – Ha én gazdag lennék

Volf Anna

Színházak éjszakája, 2016

Buchmann-Horváth Emese