Hírek, beszámolók

Hamisak az Új Ász című napilap által közölt információk az AIDA szereplőváltásáról

November 14-én megjelent cikkében az Új Ász napilap azt állította, hogy kirúgták az AIDA című produkcióból Oláh Ibolyát, illetve hogy Xantus Barbara szerint az énekesnő megbolondult. A RaM Colosseum közleményben cáfolta a lapban megjelenteket.

Xantus Barbara és férje, Szurdi Miklós november 7-én a SuperMokka című műsor vendége volt, ahol többek között az AIDA című musicalről és az abban történt változásokról is beszéltek. A műsorban elhangzottakra hivatkozva az Új Ász november 14-én cikket jelentetett meg, amelyben úgy fogalmaz, Oláh Ibolyát kirúgták a produkcióból, valamint hogy Xantus Barbara azt állítja, az énekesnő megbolondult.

Ez azonban nem fedi a valóságot, a beszélgetésben sem Xantus Barbara, sem Szurdi Miklós nem mondott ilyet. Szurdi Miklós és Xantus Barbara adásban elmondta (mint ahogy azt már többször nyilatkozta mindkét érintett fél) közös megegyezéssel váltak el útjaik. Xantus adásban hozzátette: „Oláh Ibolya saját elmondása szerint kiégett az AIDA kapcsán.”

Xantus Barbara és Szurdi Miklós ezúton ismét hangsúlyozzák: az AIDA produkció és Oláh Ibolya békében, közös megegyezéssel váltak meg egymástól.

Az előadás címszereplője a jövőben Pető Zsófia lesz. Az új főszereplős premier időpontja és helyszíne: 2012. november 30. RaM Colosseum.”

Kapcsolódó tartalmak

Mikulás-buli a Poligamy szereplőivel (Paulaner's Platz 2013. november 30.)

Czibulka Stella

Hirtelen, a Nő! – Nagy Sándor zenés estje

Volf Anna

Jekyll & Hyde (Szegedi Szabadtéri Játékok 2012)

Tóth Barbara

Lucy megérkezett A mi utcánkba

admin

C'est la vie – interjú Szibrik Bernadettel

orosz.petra