Hírek, beszámolók

Hétfőtől jegyárusítás a Szegedi Szabadtéri Játékokra

Hétfőn megkezdődik a jegyek értékesítése a Szegedi Szabadtéri Játékok 2013-as előadásaira. 

Eddig csupán bérleteket vásárolhattak az érdeklődők az öt, jövő nyári produkcióra, november 19-én, pénztárnyitástól azonban már azok is sorba állhatnak, akik egy-egy darabot szeretnének megnézni a Dóm téri kínálatból.
Ahogyan az elmúlt pár évben, úgy idén sem emelkedtek a jegyárak. Az egyik legnépszerűbb előadásra, az akrobatikus táncszínházként aposztrofált, A Kung-fu legenda című pekingi vendégjátékra már 2900 forinttól is lehet belépőt kapni. Ugyanígy akár a Verdi és Wagner legszebb műveit bemutató Operagálára is.
Szintén hatalmas az érdeklődés az István, a király rockoperára, melynek koncepciójából néhány gondolatot már el is árultak a szerzők és a rendező, Alföldi Róbert a nagyközönségnek. A Leányvásár operettről sok mindent egyelőre nem tudni, de egy biztos: garantált a már jól megszokott, magas szintű szórakoztatás. Erre a két produkcióra akár már 3300 forintért is vásárolható szóló jegy. A Budapesti Operettszínházzal közös, Elfújta a szél című, nagyszabású musical-bemutatóra – mely Magyarországon először lesz látható – 4100 forint a legkedvezőbb helyár.
Bérleteket természetesen továbbra is árusítanak. Az ünnepi időszak igen kedvelt a karácsonyi bérlet. Idén három darabra kapható ez a kombinált bérlettípus: a Leányvásár, az Elfújta a szél és az István, a király előadásokra.
Jó hír azoknak, akik epekedve várják az újabb és újabb információkat a produkciókról, hogy a következő hetekben számos érdekesség derül ki három bemutató kapcsán is. Érdemes követni a fesztivált a http://facebook.com/szegediszabadteri közösségi oldalon, ahol hamarosan videóüzenetekkel, backstage fotókkal, hírmorzsákkal készülhetnek a lájkolók a nyári évadra.

 

Forrás: szegediszabadtéri.hu

Kapcsolódó tartalmak

István, a király – utoljára a Magyar Színházban

Rechtenwald Kristóf

Jubileumi videóválogatás

Vincze Dániel

Zenés beszélgetés Pásztor Ádámmal

Buchmann-Horváth Emese

Második helyezést ért el a Biebers a Nagy-Szín-Pad tehetségkutatón

Buchmann-Horváth Emese

Rebecca premier

Nagy Péter