Hírek, beszámolók

Kecskeméten az Isadora

A Pinceszínház márciusban bemutatott nagysikerű előadása, a Galambos Attila és Arany Tamás által jegyzett Isadora c. musical, augusztus 9-én, 21.00-kor Kecskeméten, a Kossuth téren vendégszerepel.

A megindító és mulatságos helyzetekben egyaránt bővelkedő musical Isadora Duncan és Szergej Jeszenyin viharos házasságának egy napját mutatja be. A színhely az amerikai táncosnő párizsi lakása, amely leginkább egy bohémtanyára hasonlít, ahol a különböző nyelvet beszélő különös művészeknek köszönhetően olykor bábeli a zűrzavar. A zűrzavarból végül kirajzolódik egy ember portréja, aki a teljes széthullás perceiben is hiszi, hogy valamit taníthat az emberiségnek. A darab zenei világában a húszas évek Párizsának színes zenei forgataga jelenik meg a sanzontól a dzsesszen és a ragtime-on át egészen a Sztravinszkij, Debussy, Chopin nevével fémjelzett zenei korszakokig.
 

Az előadás szereplői: Pápai Erika (címszerep), Serbán Attila, Hűvösvölgyi Ildikó, Bajza Viktória, Kecskés Tímea, Sándor Dávid, Stróbel Dóra, Hompok Tamás

Kapcsolódó tartalmak

ExperiDance a szolnoki Szigligeti Színházban

Bárány Anna

Neil Patrick Harris musicalt rendez

admin

Ismét éjféli kulisszajárás Krolockéknál!

admin

Rebecca: megvannak a londoni workshop főszereplői

admin

Woody Allen musicalt készít

Sándor Petra