Hírek, beszámolók

Hugh Jackman londoni koncertsorozatra készül

Hugh Jackman 2011 májusában Hugh Jackman In Performance at The Curran Theatre címmel koncertsorozatot adott San Franciscóban, ahol kedvenc musicaleiből énekelt a szerencsés hallgatóságnak. A sorozatot júliusban Torontóban folytatta, ezúttal Hugh Jackman in Concert címmel. A koncerten többek között az Oklahoma!, a Carousel, a Dreamgirls és a The Boy from Oz című musicalek dalaiból válogatott.

Ekkortájt árulta el a sajtónak, hogy – háromórás meghallgatást követően – megkapta Jean Valjean szerepét a Nyomorultak filmváltozatában. A Daily Mail úgy tudja, hogy a forgatás 2012 februárjában kezdődik majd Londonban. Jackman saját bevallása szerint mindigis szeretett élőben fellépni, így ha már úgyis Londonban lesz, 1998 után ismét színpadra lépne a musical európai fővárosában. A tervek szerint a forgatás ideje alatt vasárnaponként ad majd koncertet Londonban. A Broadway sem marad ki a jóból, minden valószínűség szerint idén ősszel láthatják Hugh Jackman koncertjét a New York-iak.

A színész a Nyomorultakkal kapcsolatban elmondta, hogy a musicalfilmben – a színpadi változattól eltérően – prózai részek és betétdalok követik majd egymást, mert Tom Hooper rendező szerint a klasszikus musicaloperai szerkezet nem működne a moziban. Az ugyanakkor még mindig kérdéses, kiket láthatunk majd Jackman mellett a Nyomorultak filmben. A korábban Javert szerepére egyedüli esélyesnek tartott Paul Bettany mellett a Daily Mail információi szerint Russell Crowe is feliratkozott a jelöltek listájára.

Részletek a torontói koncertből:

Részletek Hugh Jackman musical-szerepeiből

Sunset Boulevard (1996, Ausztrália)

Oklahoma! (1998, London)

The Boy from Oz (2004 Broadway, 2006 Ausztrália)

Kapcsolódó tartalmak

„Szerintem mindenki egy kerek egészet alkot!”

Utasi Nikolett

Nézd meg a Love Never Dies trailerét!

admin

Spamalot lovagi torna

Nagy Péter

Még lesz egy reneszánszom ebben a műfajban

oldadmin

Közzétették az Operettszínház téli terveit

Vincze Dániel