Hírek, beszámolók

Idén is plusz Mamma Mia! előadás a Dóm téren

A nagy érdeklődés miatt 2016-ban is új előadást kell beiktatni a Mamma Mia!-ból a Szegedi Szabadtéri Játékok műsorkínálatában. A július 21-i plusz időpontra csütörtöktől lehet belépőt vásárolni.

Harmadik éve szerepel a Szegedi Szabadtéri műsorán a 2014-ben a Madách Színház csapatával színre vitt, nagysikerű ABBA-musical, a Mamma Mia! Eddig 11 estén került színre a Dóm téren, és közel 45 ezren látták a szórakoztató produkciót. Idén is akkora az érdeklődés a darab iránt, hogy plusz előadást kell beiktatni a műsorba, hiszen a tavalyi évad végén meghirdetett két estére már szinte az összes jegy elfogyott. Így július 22. és 23. mellett 21-én is látható lesz Szegeden a Mamma Mia!.

Az új időpontra január 7-től, csütörtöktől lehet belépőt vásárolni. A pénteki és szombati előadásokra már csak pár darab jegy szabad, illetve igen korlátozott számban még bérletben kapható rájuk belépő az új musicalbemutatóval, az Ének az esőbennel párosítva, illetve eléhető az összes musicalelőadást tartalmazó összevont tikettben és évados bérletben is.

A 2014-es és 2015-ös évad szenzációja volt a Magyarországon első alkalommal a Szegedi Szabadtérin, a Madách Színház által bemutatott Mamma Mia! című ABBA-musical, mely az ősbemutató óta a világon először Szegeden került színre non replica változatban, vagyis saját rendezői koncepcióval. A darab a londoni West Enden és a New York-i Broadway-n is hatalmas sikerrel fut 1999 óta, 2008-ban pedig közönségkedvenc film készült belőle. Világszerte közel 180 városban, több mint 54 millió néző előtt játszották már az ABBA 27 slágerét felvonultató darabot. Elhangzik benne többek közt a „Dancing Queen”, a „Knowing Me Knowing You”, a „Super Trouper” és természetesen a „Mamma Mia!” is.

Forrás: Szegedi Szabadtéri Játékok

Kapcsolódó tartalmak

Készül a Dr. Herz Kecskeméten

Sándor Petra

Spiderman: a Broadway legnagyobb bukása?

admin

Elindult a BroadwayHD színházi streaming szolgáltatás

Buchmann-Horváth Emese

Brian May meglátogatta a WWRY csapatát

Buchmann-Horváth Emese

A Vörös Pimpernel a soproni MKB Arénában

admin