Hírek, beszámolók

Kenny Ortega rendezi az In The Heights filmet

Kenny OrtegaA Variety híradása szerint a neves spanyol származású rendező-koreográfus, Kenny Ortega rendezi a Tony-díjas In The Heights filmváltozatát. Ortega nagy kiugrása a Dirty Dancing film koreografálása volt 1987-ben. Ezt követően olyan világsztárokkal dolgozhatott együtt, mint Michael Jackson vagy Madonna. Legutóbbi sikerei közé tartozik a This Is It! koncertfilm és a High School Musical széria.

A film főszereplője jelenlegi állás szerint maga a szerző, Lin-Manuel Miranda lesz, a forgatókönyvet a musical szövegkönyvének írója, Quiara Alegria Hudes készíti. Az In The Heights Broadway-producereinek csapatához a Chicago film egyik producere, Meryl Poster csatlakozik. A hírek szerint már el is kezdődött a válogatás a főszerepekre.

Az In The Heights jelenleg a Broadway-n, és a turnézó tásulatnak köszönhetően az Egyesült Államok  több nagyvárosában látható. A New York-i produkcióhoz tegnap csatlakozott a High School Musicalben megismert Corbin Bleu, aki három hónapon át Usnavi szerepét alakítja a musicalben.

In The Heights

Kapcsolódó tartalmak

Dolgok, amikért érdemes élni – Improvizáció egy lista felett

Buchmann-Horváth Emese

Mozart! 2014.

Sándor Petra

19 Emmy-jelölést kapott a Glee

admin

Indul Polyák Lilla Karcolás turnéja

admin

Nyertesek

admin