Hírek, beszámolók

James Arthur hamarosan Magyarországon koncertezik

A világhírű James Arthur először lép színpadra Magyarországon, és a koncerten új és régi dalok lesznek hallhatók az énekes egyedi előadásban.

Az alábbiakban a produkció sajtóanyagából idézünk.

1988. március 2-án született az angliai Middlesbrough-ban, édesapja skót, édesanyja angol származású.

James 15 éves kora óta írja és rögzíti dalait. Több bandában énekelt, 16 éves volt, amikor három helybéli sráccal közösen megalapította első zenekarát Traceless néven. Ezt követte a Moonlight Drive, Cue the Drama, Gift For A Girl, Save Arcade ésa 2011. év márciusában alakult The Emerald Skye.Dalaiban helyet kap gyermeki őszintesége, valódi megélt élményeiből és fájdalmaiból, örömeiből, egyedi gondolatai melyek tele vannak érzésekkel , fátyolos énekhangjával, óriási kifejezőerővel kelti életre,mindazt, ami Ő MAGA.

Neve azonnal közismertté vált, amikor 2012-ben megnyerte az angol tehetségkutató műsor (X-Factor) 9. évadját. Az első lépés a hírnév felé: https://www.youtube.com/watch?v=tFoFtIqvkGE

Legelső dala az „Impossible” egyből világsláger lett, közel 82 millióan nézték eddig a youtube -on. Minden dalát azonnal felkapják a rádiók. James Arthur a győzelem után abszolút a figyelem középpontjába került.

Azóta is természetességével, egyszerűségével, tisztaságával, energiájával és őszinteségével bűvöli el a hallgatóságát.

Több mint 1,2 millió lemezt adott el Angliában és további 2,5 millió lemezt adott el a világ többi országában.

Hírneve, karrierje és rajongótábora folyamatosan bővül, de ő megmaradt ugyanannak a szerény és tehetséges fiúnak, aki volt. Teltházas koncertjeire jellemző lelke tisztasága és harmónia. Szíve mélyére belátni, amikor énekel, kinyílik a világ és marad a csoda, amit a zene és hangja ad. Annyi a dolgunk, hogy csak élvezzük és adjuk át magunkat a pillanatnak.

https://www.facebook.com/events/683844828411867/

Kapcsolódó tartalmak

Holnaptól kapható a West Side Story cd

admin

Jövőre, Veled, Itt! az MKB Musical Aréna színpadán, Sopronban

Sándor Petra

Kisoroszlánokat neveztek el a Macskák sztárjai

Buchmann-Horváth Emese

Egy nyári éj mosolya – az alkotók szemével

Utasi Nikolett

Sikerült azt adni a közönségnek, amit szerettem volna

Vincze Dániel