Hírek, beszámolók

Janza Kata ünnepi koncertre készül a Duna Palotában

A Budapesti Operettszínház népszerű színésznője igazi különlegességgel kedveskedik a közönségnek november 30-án a Duna Palotában.


Máté Péter és Cserháti Zsuzsa örökzöld dallamai mellett a musicaljátszás legendás dalai és karácsonyi sztenderdek is elhangzanak Janza Kata exkluzív adventi koncertjén, ahol az élő zenekari kíséretről a Kaposvár Helyőrségi Zenekar gondoskodik Major András százados vezényletével.

Megkeresésünkre a művésznő így mesélt a koncert létrejöttéről: “Dolhai Attilával sok közös fellépésünk volt Kaposváron; mondhatni, már haza járunk. Bennem már régóta élt a vágy, hogy egyszer élőzenekarral is megmutathassam magam egy fellépésen, és a lehetőség pont itt adta magát egy nőnapi koncert formájában, a Kaposvár Helyőrségi Zenekarral. Akkor spontán ötletként jött, hogy nem férfi hanem női előadót hívtak meg a rendezvényre, a többnyire női közönségnek. A koncert hatalmas sikert aratott, a zenekar vezetője pedig szerette volna, ha nem merül feledésbe ez az együttműködés. A műsoron nem is változtattunk, de a közelgő ünnepek miatt felcsendül majd néhány karácsonyi dal is.”

És természetesen a musicalek sem hiányozhatnak a műsorból. “A Zenekar repertoárján eleve szerepeltek musical dalok, hisz korábban már más musicalénekeseket is kísértek. A koncerten meghívott vendég nem lesz, mivel a zenekar önálló számokkal is kedveskedik majd a közönségnek, ezzel is különlegesebbé téve az estét. Már önmagában az is meglepetés, hogy egy helyőrségi zenekar felvállalja azt, hogy saját hangszereléssel lekíséri a musical-irodalom legszebb női szólóit, ahogy eddig még nem hallhattuk őket.”

Jegyek kaphatók a Ticketportal hálózatában, a Duna Palota portáján, valamint az esemény oldalán feltüntetett elérhetőségeken.

 

Kapcsolódó tartalmak

300. My Fair Lady

Nagy Péter

Tizenegy bemutatót tervez a következő évadban a kaposvári Csiky Gergely Színház

Sándor Petra

Ismét musical sztárok a POSZT-on

admin

Tavaszébredés – Beszélgetés Tihanyi Ákossal

Vincze Dániel

Hello Dolly előadás a Vidéki Színházak Fesztiválján

Volf Anna