Hírek, beszámolók

Jézus Krisztus Szupersztár és meglepetés sztárvendégek a Margitszigeten

A Budapesti Nyári Fesztivál világszerte egyre népszerűbb Early Bird kampánnyal kedveskedik vendégeinek négy hónapon át. Februárban 40%-os kedvezménnyel válthatók jegyek a Margitszigeti Szabadtéri Színpad szuperprodukcióira, az első 400 jegy mellé Színházi hajójegyet is adnak ajándékba.

A 11. Budapesti Nyári Fesztivál minden eddiginél gazdagabb programkínálattal készül a nyárra, és a kulturális szférában elsőként bevezeti a szállodaiparban és a légitársaságoknál nagy népszerűségnek örvendő Early Bird promóciós kampányt. „Ez nemcsak egy jól hangzó figyelemfelkeltő eszköz, hanem esetünkben a nyárhoz kapcsolódó szimbólum is. A madár a vidámságot, a zenét, a szabadságot jelképezi, és a várakozást a nyárra. Arról nem is beszélve, hogy az első szuperprodukciók és sztárok megnevezésével egy időben már az első fecskék is elindultak a Margitsziget felé” – nyilatkozta Bán Teodóra, a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. igazgatója.

Februártól júniusig, a fesztivál nyitásáig tart a játékos kampány, mely a kedvezmények és ajándékok tekintetében a legkorábban kelőknek nyújt számos pénztárcakímélő lehetőséget. Februárban öt előadást hirdettek meg a Margitszigeti Szabadtéri Színpad műsorából, melyekre ebben a hónapban 40%-os kedvezménnyel válthatnak jegyet online és személyes vásárlás során is. Érdemes figyelni a színház kommunikációs csatornáit – honlapját, közösségi oldalát és hírlevelét –, hiszen a kínálat folyamatosan bővül, a kedvezmények viszont csökkennek: márciusban 30%, áprilisban 20%, májusban 10% kedvezménnyel juthatnak hozzá a legjobb helyekhez.

A Margitszigeten június 12-én nyit a szezon, az idei musical bemutató a Jézus Krisztus Szupersztár lesz, a Honvéd Táncszínház a Benyovszky című táncjátékot mutatja be, és készül egy vadonatúj éjszakai cirkusz-színházi revü is, mely a francia Moulin Rouge világát idézi meg. A Vive la France! szimfonikus filmzene-koncerten megemlékeznek Edith Piaf születésének 100. évfordulójáról – a koncert sztárvendégét szenzációként jelentik majd be a szervezők.

Bővebb információ: www.szabadter.hu

Forrás: Budapesti Nyári Fesztivál

Kapcsolódó tartalmak

Újabb sikerfilmből készül musical

admin

Fantom 25 – díszbemutató (highlights)

Liga Mihály

A három testőr a Pannon Várszínházban

Rechtenwald Kristóf

Kabaré: érdekes szereposztás várható az angol turnén

admin

Broadway Fesztivál 2008 – 2

Nagy Péter