Hírek, beszámolók

Jön a Doctor Herz musical

A Kecskeméti Katona József Színház következő évadának bemutatói között szerepel a Doctor Herz című musical, a Meseautó zenés játék, valamint az Operett-musical gála is.
 
A Bródy János, Tolcsvay László és Müller Péter által jegyzett zenés darab, a Doctor Herz a Kecskeméti Katona József Színház 2012-2013-as évadában kerül bemutatásra. Továbbá egy operett-musical gála, valamint  a Meseautó című zenés játék is a színház új bemutatóinak sorát színesítik.
,,A Nagyszínházban az eddigiekhez hasonlóan öt bemutatót tartunk. A második bemutatónk egy olyan zenés játék, amelyet közel huszonöt évvel ezelőtt mutattak be a Madách Színházban, és azóta sehol sem játszották, pedig kiváló előadás volt. Ez a Doctor Herz című musical, aminek zenéjét Tolcsvay László és Müller Péter, szövegét pedig Bródy János írta. A címszerepben Szemenyei Jánost láthatják a nézők, mellette Simon Boglárka, Egyházi Géza és Ganxsta Zolee is játszik majd a darabban. (…) Mindezek mellett lesz még egy nagyszínházi produkciónk, az Operett-musical gála. Biztos vagyok benne, hogy ez is rengeteg érdeklődőt vonz majd a színházba.” – nyiltakozta Cseke Péter színházigazgató.

 

forrás: kecskemetikatona.hu
 

Kapcsolódó tartalmak

Légy jó mindhalálig a Szolnoki Szigligeti Színházban

Vincze Dániel

Megkezdődtek a Mamma Mia! előkészületei a Madách Színházban

Sándor Petra

Cigánykerék Egerben

admin

A kölyök musical Egerben

Sándor Petra

Stubendek Katalin az idei Szendrő-díjas

Sándor Petra