Hírek, beszámolók

Jön a SingSingSing 3 Musical Show

Folytatódik a harmadik résszel a SingSingSing musical show a Veszprémi Petőfi Színházban. A premier március 23-án lesz a teátrumban.

A sok meglepetést ígérő produkcióban többek között olyan zenés darabokból csendülnek fel dalok, mint a Rómeó és Júlia, a Moulin Rouge, Aida, vagy épp a Daddy Cool Musical. Az előadás több újdonságot tartogat a díszletekben, jelmezekben és koreográfiákban is. Szakál Attila rendező-koreográfus célja továbbra is az, hogy igényes kikapcsolódást nyújtson azoknak, akik kedvelik ezt a műfajt és a hétköznapi gondok mellett szeretnének egy felhőtlen estet eltölteni a színházban.

A SingSingSing csapatához az elmúlt három évben a veszprémi és székesfehérvári színészek mellett olyan népszerű énekesek csatlakoztak, mint Feke Pál, Szomor György, Végvári Eszter, Füredi Nikolett, Mészáros Árpád Zsolt és a Vastag testvérek. Feke Pál, a népszerű énekes-színész alapító tagja a SingSingSing produkciónak. Most is örömmel vállalta, hogy szerepel a show harmadik részében. A premier előadásban budapesti elfoglaltságai miatt még nem lép színpadra, ám a következő hónapokban már csatlakozik a fellépőkhöz.
,,Jó érzés, hogy az ember ott lehet egy produkció születésénél és az elejétől tagja lehet a SingSingSing csapatának. Szeretek Veszprémben lenni, énekelni, az elmúlt években úgy érzem, eggyé váltam a társulattal. A show-t nagyon jól fogadták a nézők, ennek is köszönhető egy igazán szép sikersorozat, amelyet ezek az előadások megéltek és remélem, megélnek még. Várom a harmadik részt is, Szakál Attila jó érzékkel, biztos szakmai tudással állította össze eddig is a műsort, s szerintem most is tartogat majd meglepetéseket. Új dalokkal lépünk színpadra, valószínűleg a látványvilágban, koreográfiákban is lesznek változtatások, ám biztos, hogy a show hű marad az eddig lerakott, kedvelt és sikeres alapjaihoz” – nyilatkozta
a népszerű musicalszínész.
A veszprémi társulatot Halas Adelaida, Módri Györgyi és Kőrösi Csaba képviseli az előadásban.
,,Ez egy show-műsor színházi keretek között, színházi eszközöket is használva. Egyik fő célja, az igényes szórakoztatás. Az érzelmeket, a történetet a dalok jelentik, a koreográfiákkal, helyzetekkel viszont mindig tudunk kis sztorikat is a színpadra varázsolni, mint például az Egérkirály dalánál vagy A ház ura című számnál is tettük.Remek érzés, hogy a nézők szeretik ezt a produkciót, jó kis csapat jött össze, profi énekesekkel lehetek egy színpadon. Remélem, hogy a harmadik részt is jól fogadja majd a közönség. Mi igyekezni fogunk, beleadunk mindent” – hangsúlyozta Kőrösi Csaba.

A produkciót a Musical Tánc Stúdió állítja színpadra. A rendező-koreográfus Szakál Attila.

Résztvevők
Feke Pál / Szomor György / Mészáros Árpád Zsolt
Vastag Csaba
Vastag Tamás
Füredi Nikolett / Végvári Eszter
Buch Tibor
Halas Adelaida
Keller János
Kőrösi Csaba
Módri Györgyi

TÁNCKAR:
Csekő Brigitta, Horváth Dorina, Kis Katalin, Tolner Ágnes, Tolner Zsófia, Varga Anita,
Zsár Melina, Bokor Attila, Hergovics Gergő, Nagy Attila, Pásztor Richárd, Szabó Gábor,
Szakál Attila, Szóka Roland
ZENÉSZEK: Nagy Miklós gitár és Nagy Attila perkák

Díszlet: PERLAKI RÓBERT
Jelmez: KIS KATALIN
Korrepetitor: VÖLGYESI GYÖNGYI
Látvány: BALÁZS ISTVÁN
Koreográfus asszisztens: KIS KATALIN
Rendezőasszisztens-ügyelő:TÓTH ZSANETT
Koreográfus-Rendező: SZAKÁL ATTILA

További információk a produkció honlapján:http://www.singsingsing.hu/
 

forrás:www.petofiszinhaz.hu

Kapcsolódó tartalmak

Poligamy – Interjú Galambos Attilával

Mezőfi Orsolya

Hét új bemutatóval várja a közönséget a Centrál Színház az új évadban

Volf Anna

Webber az Ózhoz ír zenét

admin

Báthory: musical-opera ősbemutató a Margitszigeten

Buchmann-Horváth Emese

Évadterv és díjátadás Szegeden

Sándor Petra