Hírek, beszámolók

Játssz velünk és gyere el a JÓZSEF fotós próbájára!

A Viva la Musical! exkluzív nyereményjátékot indít, melynek keretében a szerencsés nyertes másodmagával részt vehet a Madách Színház József és a színes szélesvásznú álomkabát című musicalének 2008. május 23-ai, pénteki fotós próbáján! Ha szeretnéd az elsők között látni az évad egyik legnagyobb szenzációjának ígérkező produkciót, de még a próbafolyamatba is szívesen betekintenél, játssz velünk!

Nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolnod a lenti kérdésre, és megoldásodat elküldeni a jatek@vivalamusical.hu címre, neveddel és e-mailes elérhetőségeddel együtt 2008. május 18-ig. Azt is megsúgjuk, hogy a válaszadásban segítségedre lesz a JÓZSEF EXTRA aloldal tartalma is. A szerencsés nyertest május 19-én, hétfőn e-mailben értesítjük, aki tehát másodmagával a legelsők között, a sajtófotózáson láthatja a 2008. május 30-án bemutatandó produkciót!

A kérdés:

Mi a címe annak a hosszabb prózai részleteket is tartalmazó zeneműnek, melyet a József 1973-as változatával együtt mutattak be az edinburghi Albery színházban, és a musical kiegészítéseként szerepelt?

a, Benjámin története (Benjamin’s Story)

b, József Egyiptomban (Joseph in Egypt)

c, Jákob utazása (Jacob’s Journey)

 

A játékhoz minden kedves Látogatónknak sok szerencsét kívánunk! Észrevételeiteket továbbra is az info@vivalamusical.hu címre várjuk! A Madách Színház vadonatúj produkciójának hivatalos oldala: http://www.jozsefmusical.hu/
 

 

 

Kapcsolódó tartalmak

Golden Globe jelölt a Burlesque (Díva)

admin

Egyházi Géza szólólemez – megjelenés és dedikálás

admin

Musicalfilmek előkészületben

admin

Évfordulók évada az Esztergomi Várszínházban – Együtt jubilál Gogol, Radics és az ExperiDance

Buchmann-Horváth Emese

99,7 szá­za­lé­kos lá­to­ga­tott­ság­gal zár­ta a Madách Színház az évadot

Buchmann-Horváth Emese