Hírek, beszámolók

Kabaré az Átrium Film-Színházban

Az Átrium Film-Színház nyáron is várja a közönséget: a Margit körúti teátrumban a Vaknyugat mellett a Kabaré és A 2. váratlan szerelem is látható.

Az idén januártól teljes üzemben működő Átrium Film-Színház június-júliusban is várja a nézőket. A Kozma Lajos által tervezett épület adottságai lehetőséget adnak arra, hogy nyáron is tartsunk előadásokat – olvasható a teátrum MTI-hez eljuttatott közleményében. Magács László művészeti vezető tájékoztatása szerint a kínálatot a nyári igényekre szabták, így alapvetően szórakoztató előadásokat tűznek műsorra, olyanokat, amelyeket a budapesti közönség még nemigen láthatott.

Martin McDonagh Vaknyugat című darabját többször játsszák nyáron is, a Gothár Péter által rendezett előadás egyik főszerepében Alföldi Róbertet láthatja a közönség. Emellett műsoron lesz a Kaposvári Egyetem hallgatóinak John Kander és Fred Ebb Kabaré című musicaljéből készített vizsgaelőadása, amelyet Kabaré (avagy az elveszettek) címmel játszanak Rusznyák Gábor rendezésében. A produkciót június 3-án, 4-én és 10-én is láthatja a közönség.
A nyáron Marivaux A 2. váratlan szerelem című darabja is repertoáron van az Átriumban. A Kovátsműhely produkciójában Nagy-Kálózy Eszter, Lengyel Ferenc és Kálid Artúr mellett Sipos Vera, Kovács Ádám és Cserna Antal játszik. Az előadás június 19-én és 20-án látható.
Az Akárki hivatása című előadást is műsorra tűzik, az idegen nyelvű közönséget pedig a június 27-én angol felirattal látható Vaknyugat mellett a nemzetközi 7Sins 7Bridges Színház Ploutos című produkciójával várják.
Szerepel nyáron a színházban a Frenák Pál Társulat is InTime című koreográfiájával. A 2008 decemberében bemutatott, mostanában külföldön turnézó produkció hosszú idő után látható június 6-án Budapesten.

forrás: MTI

Kapcsolódó tartalmak

Öt kontinensről mérettetik meg magukat jelentkezők a Kálmán Imre Karmesterverseny középdöntőiben

Buchmann-Horváth Emese

Áprilisban búcsúzik az American Idiot

Nagy Péter

PASSIO XXI sajtótájékoztató

Buchmann-Horváth Emese

Édes Anna musical országos őszi turné

halasi.vivien

István, a király – 10 éve töretlen siker a Pesti Magyar Színházban

Rechtenwald Kristóf