Hírek, beszámolók

Keresztes Ildikó koncertje a Veszprémi Petőfi Színházban

Keresztes Ildikó énekesnő ad koncertet május 28-án (kedden) este hét órakor a Veszprémi Petőfi Színházban. 

Zenekarával számtalan meglepetésre készül, mint mondta: a saját dalai mellett számára meghatározó előadók slágereit is hallhatja a közönség. Így többek között Cserháti Zsuzsa, Máté Péter, az LGT, Tina Turner és az AC/DC számai is felcsendülnek majd.

Keresztes Ildikó kétszeres EMeRTon-díjas és dupla aranylemezes magyar rockénekesnő, előadóművész, színművésznő nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy a Veszprémi Petőfi Színházban koncertezhet. A számára fontos alkalomhoz illő műsorral igyekszik kedveskedni a nézőknek, megmutatva a lelkét, érzéseit, gondolatait, miközben szeretné kifejezni tiszteletét azok előtt az előadók, zenekarok előtt, akik meghatározóak voltak a pályafutása alatt.

-Nem udvariaskodás, de tényleg nagy megtiszteltetés és öröm a Veszprémi Petőfi Színházban fellépni. Sokféle helyen koncerteztem már, de egy színházban énekelni számomra mindig különleges, ünnepi alkalom. Hosszú ideig játszottam színésznőként a Soproni Petőfi Színházban, ott adtam egyszer színházi koncertet és előtte nem tudtam, mit szólnak a nézők, hogy felcsendül egy-egy rock szám is a színpadon. Annyira jól sikerült az este, hogy állva tapsoltak meg. Azóta eltelt több év és amikor Oberfrank Pál, akivel jó barátok vagyunk, meghívott Veszprémbe koncertezni, azonnal igent mondtam. Nagyon tisztelem a színház világát, számomra a színpad szent hely, a függöny előtti és azon túli világ, az egész csodálatos és elmondhatatlan légköre mindig lenyűgöz. Alapvetően rockénekeses vagyok, szeretem a keményebb hangzást, ám ennek a műfajnak is vannak finom árnyalatai, amelyek minden korosztály számára tartogatnak ismert dalokat. Sok meglepetésre készülők, a zenekarral most állítjuk össze a műsort. Szeretnék egy igazán emlékezetes és szép koncertet adni a veszprémi nézőknek. Eddig öt lemezem jelent meg, biztos, hogy játszunk ezekről az albumokról is dalokat. Feldolgozásokat is éneklek, ebben számomra az is érdekes, hogy egyes V’Moto-Rock, LGT, Cserháti Zsuzsa, Koncz Zsuzsa, Máté Péter számokról a felnövekvő generáció már azt hiszi, hogy az én dalaim. Megható érzés, de számomra ez mindig csak a tiszteletről, szeretetről szólhat, mert nekem ezek az előadók, zenekarok meghatározták az életem, a pályafutásom. Emiatt is játszunk majd valószínűleg Tina Turnertől és az AC/DC-től is slágereket, ám mellettük a Boldogság, gyere haza című kedvenc dalom sem maradhat ki a műsorból. Szeretem Veszprémet, az X-Faktor és a Vastag testvérek miatt baráti szálak is kötnek a városhoz. Nagyon szeretnék a veszprémi nézőknek egy igazi jó bulit, egy szép, maradandó színházi koncertet adni – mondta Keresztes Ildikó.

forrás: petofiszinhaz.hu

Kapcsolódó tartalmak

Alakul a Pókember musical szereposztása

admin

Elhunyt Paudits Béla

Sándor Petra

Bemutatták a Viva Forever! musicalt Londonban

Sándor Petra

Honfoglalás a Ram Colosseumban

Sándor Petra

Hair a Central Parkban

admin