Hírek, beszámolók

Két szív Veszprémben

Két szív címmel Polyák Lilla és Homonnay Zsolt ad élőzenekaros koncertet augusztus 30-án este hat órakor a Veszprémi Petőfi Színházban.

A népszerű művészházaspár az eddig megjelent két közös lemezük anyagából állította össze meglepetéseket is tartogató műsorát. A Két szív és a Ketten című albumok népszerűségét jelzi, hogy mindkét CD aranylemezt jelentett az énekeseknek. A két előadó duettjei, szólószámai Végh Balázs és zenekara kíséretével csendülnek fel ezen a különleges estén a teátrumban.

Polyák Lilla így nyilatkozott a koncertről: “Nagyon örülünk és megtisztelő számunkra,  hogy a veszprémi színházban léphetünk fel. Zsolttal együtt mindketten színházi emberek vagyunk, s így a hely szellemének megfelelő műsort állítottunk össze, gondolva még egy kicsit a nyár végi hangulatra. A számok kiválasztásánál a bőség zavarával küzdöttük, mert minden dalhoz személyes kötődésünk van, így minden koncertünk előtt nagyon nehéz eldönteni, hogy mi maradjon ki. A számunkra legfontosabb és legtöbbet jelentő dalokkal szeretnénk a közönségnek kedveskedni. Műfajilag sokszínű előadásra készülünk, popslágerek, örökzöldek és musicalek egyaránt szerepelnek a műsorban. Természetesen, elhangzanak vidám hangvételű dalok is az esten, ám főként a szerelemről, a romantikáról, a mélyebb érzelmekről, két szív találkozásáról szól a műsor. Szólókat és duettek választottunk egyforma elosztásban, és bízunk abban, hogy a koncert elnyeri majd a közönség tetszését. Szeretettel jövünk mindketten, és már alig várjuk a közönséggel való találkozást!”

A művésznő azt is elárulta, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválon nagy sikerrel előadott Valami más című szerzeményt is elénekli majd Veszprémben.

Jegyek kaphatók a Petőfi Színházban illetve online.

Forrás: http://www.petofiszinhaz.hu

Kapcsolódó tartalmak

Magyar témájú előadás a New York Musical Theatre Festival programjában

Volf Anna

Rebecca premier

Nagy Péter

Nyolc nagyszínházi bemutató lesz a jövő évadban Székesfehérváron

Volf Anna

Mi jöhet még?!

oldadmin

Into the woods – Vadregény – Exkluzív premier előtti vetítés

Liga Mihály