Hírek, beszámolók

Kiálts a szeretetért! musical Miskolcon! Jótékonysági előadás

A Kiálts a szeretetért című musical-operát mutatják be január 13-án és 14-én, a 4-DANCE CLUB Táncstúdió előadásában Miskolcon, a Művészetek Házában.

Az előadás bevételét egy daganatos betegségben szenvedő kislány, Matisz Barbika gyógykezeléséének támogatására ajánlják fel. A kilenc hónapos, miskolci kislány, Matisz Barbika, születése óta küzd daganatos betegségével és eddig már öt műtéten esett át. Gyógykezelése a család egész tartalékát felemésztette és sajnos további műtétek is várnak még rá. Barbika további gyógykezelésére, steril szoba kialakítására és a család megsegítésére ajánlják fel az előadás bevételét. A mindkét napon 19 órától kezdődő darab Kalkuttai Teréz Anya megható életét, példáját mutatja be és a szeretetről, a segítésről és az önfeláldozásról. Teréz Anya szerepében Nagy Anikó, Jászai Mari díjas művésznő látható.
 
A 4-DANCE CLUB évek óta több jótékonysági előadást rendezett, fellépői alapítványok, óvodák, iskolák, stb. támogató rendezvényeinek. 14 éves tevékenységük elismeréseként Miskolc Város Közgyűlése 2011. évben “Nívódíj” elismerésben részesítette az egyesületet.
 
Forrás:www.minap.hu

Kapcsolódó tartalmak

Zalán János lesz a Pesti Magyar Színház igazgatója

Volf Anna

Csűrös Karola 80. születésnapi köszöntése a Madách Színházban

Buchmann-Horváth Emese

Mágnás Miska – Győri Nemzeti Színház (2014.04.23.)

Buchmann-Horváth Emese

"Legyen az Iseum mindenkié!"

Sándor Petra

Emelkedett pillanatok az István, a király 200., ünnepi díszelőadásán

Nagy Péter