Hírek, beszámolók

Közönségtalálkozó az Ének az esőben sztárjaival

Augusztus 10-én kulisszatitkokról rántják le a leplet a szuperprodukció szereplői és alkotói a REÖK-ben.

Látványos produkcióban varázsolják az alkotók a Dóm téri színpadra Hollywood varázslatos, bájos világát: az Ének az esőbent augusztus 12-én, 13-án, 14-én, 19-én és 20-án láthatják a nézők. Az előadás a Szegedi Szabadtéri és a Budapesti Operettszínház együttműködésében jön létre.

Filmszalagok, tárcsák alkotják azt a grandiózus stúdióhangulatot, amiben a darab játszódik. A hollywoodi musical visszarepít az álomgyár aranykorába, a romantikus randevúk és titkos csókok világába, a tollas kalapok, szűk tweedszoknyák, végtelen gyöngysorok és szabadesésű zsorzsettruhák, elegáns öltönyök és ballonkabátok rengetegébe. A látvány mellett pedig természetesen olyan pazar dalok szolgáltatják a nosztalgikus szórakozást, mint a Singing in the rain vagy a Good Morning.

A monumentális előadás szereplőitől közönségtalálkozó keretében hallhatnak kulisszatitkokat az érdeklődők. Augusztus 10-én, szerdán 16:30-tól Harangozó Gyula rendező, Somogyi Szilárd társrendező és Lőcsei Jenő koreográfus mellett olyan népszerű művészek várják a kérdéseket a REÖK-ben, mint Dancs Annamari, Gömöri András Máté, Kerényi Miklós Máté, Szinetár Dóra, Szulák Andrea, Gálvölgyi János és Szabó P. Szilveszter.

A közönségtalálkozó ingyenes.

Forrás: szegediszabadteri.hu

Kapcsolódó tartalmak

József extra – május 23.

Nagy Péter

Toldi a Google keresőben

József Kriszti

Sikermusicalek a Pannon Várszínház repertoárjában

Volf Anna

Kabaré – Soproni Petőfi Színház

Vincze Dániel

„Tök királyra” sikeredett a My Fair Lady szegedi premierje

admin