Hírek, beszámolók

Különlegességekkel és meglepetéssel érkezik a nyolcadik Dalok új szólamban

Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Szabó Dávid és Vastag Csaba a színházi szezon végét nagyszabású koncerttel ünnepli.

A MOM Kulturális Központban, július 6-án délután a Dalok új szólamban című előadásukra eddig soha nem hallott dalokkal és meglepetésekkel készülnek. Újdonság lesz a nagyszabású show-műsor rendezvénysorozat nyolcadik előadásán, hogy a fellépők nem csak zongorakísérettel és zenei alapra adják elő a máshol még nem énekelt dalokat, hanem a színpadon élőben keveri a fellépők zenéit DJ Stormasound.

Szabó Dávid elárulta: “A számok ennek köszönhetően modern hangzást kapnak. A zenei stílusok között válogatva ezért ajánlom ezt a délutánt a színházba járó műkedvelő közönségnek, hogy ismerjék meg könnyűzenei oldalamat. És ajánlom azoknak is, akik az X-Faktorban láttak, hogy jöjjenek el és hallgassák meg milyen, ha a komolyabb oldalam mutatom meg…”

Serbán Attila saját dalaival érkezik a MOM-ba, például az Eurovíziós Dalfesztiválra írt számát teljesen áthangszerelték, “Ha őszinte lehetek, négy jó értelemben vett őrült lép majd színpadra, amiből csak jó sülhet ki.”

A show-n Mészáros Árpád Zsolt popdalokat és musicalslágereket is énekel. “Talán furán hangzik, de már a karácsonyi lemezem előkészületeinél tartunk és erről az albumról is szeretnék kifejezetten erre az alkalomra áthangszerelni dalokat. Az is biztos, hogy sokat fogunk improvizálni a színpadon.

Vastag Csaba elsősorban Conecto című lemezéről válogat. “Aki járt már a Dalok új szólamban sorozat valamelyik állomásán, az tudja, a közösségi élményre nagy hangsúlyt fektetünk, a mi négyesfogatunkra egybként sem jellemző a távolságtartás” – tette hozzá Vastag Csaba.

A hangulatot táncosok teszik még színesebbé, Szabó Kriszti és Kugler Zsolt személyében. A délután rendkívül interaktívnak és változatosnak ígérkezik: a szervezők meglepetésvendéget is ígérnek, de még a színészek számára is rejtély, ki lép majd ötödikként színpadra július 6-án.

Forrás: Dalok Új Szólamban Produkció

Kapcsolódó tartalmak

30 éves a Játszd újra, Sam! (Pesti Színház, 2013. november 29.)

Czibulka Stella

A kölyök: musical-premier Mosonmagyaróváron

admin

Anno 2011 – ez történt idén

Volf Anna

Munkácsy Mihályról szóló musicalt mutat be a József Attila Színház

Volf Anna

Sikeres évadot zárt a Szegedi Szabadtéri Játékok

Volf Anna