Hírek, beszámolók

Újabb musicalek kerülnek le a műsorról Londonban és New Yorkban

Január 4-én búcsúzik a Broadway-től a Grease 2007 nyarán bemutatott felújítása. Az előadás főleg azzal vívta ki a közönség figyelmét, hogy ez volt az első olyan Broadway-show, amihez a Londonból származó ötletet átvéve televíziós műsor keretében válogatták a szereplőket. A két győztes, Laura Osnes és Max Crumm 2008 júliusáig játszotta Sandy és Danny szerepét New Yorkban.
A producerek a gazdasági válsággal indokolták a darab levételét, és a Broadway-előadás helyett inkább a december elején indított amerikai turnéra koncentrálnak.

Connie FisherLondonban február 21-én kerül színre utoljára A muzsika hangja felújítása. A 2006 novemberében bemutatott előadás különlegessége az volt, hogy a  főszereplő megtalálásához a világon elsőként szerveztek televíziós castingot. Az ötletgazda – egyben az előadás producere – Andrew Lloyd Webber volt. A szokatlan műsorhoz bizalmat szavazott a BBC, így a “How Do You Solve A Problem Like Maria?” című válogatóműsor ezen a csatornán debütált. A győztes, Connie Fisher 2008 februárjában adta át a stafétabotot a jelenlegi Mariának, Summer Strallennek.

Kapcsolódó tartalmak

János vitéz (Szolnoki Szigligeti Színház)

oldadmin

István extra – Sajtótájékoztató

Nagy Péter

Megvannak a Drama Desk díjazottai

admin

A mosoly országa – Frankó T., Boncsér G., Dancs A., Kerényi M. M. (Operettszínház, 2014. május 14.)

Czibulka Stella

A Blues Brothers beveszi Sopront

Buchmann-Horváth Emese