Hírek, beszámolók

Újra West End Live Londonban

Ma és tegnap tartották a világ legnagyobb színházi szabadtéri fesztiválját Londonban. Bár a West End Live rendezvénysorozat a showbusiness valamennyi műfaját felöleli, mégiscsak a musicalrajongók azok, akiket a leginkább elkényeztetnek a szervezők az ingyenes rendezvénnyel.

Erre a két napra teljesen átalakult a Leicester Square: kulturális és szórakoztató intézményeket promotáló standok és sátrak biztosították az esemény sokszínűségét, mindennek a közepén állt a színpad, melyen egész nap folyt az élet.

Idén többek között a Hairspray, a Thriller Live, a We Will Rock You és az Avenue Q musicalekből is hallhattak részleteket az érdeklődők, de a legnagyobb sikert a nemrég bemutatott Sister Act főszereplője, Patina Miller, az ugyancsak hatalmas sikerű Oliver! Nancy-je Jodie Prenger és a Chicagóban hat hétig Billy Flynn szerepében látható amerikai talk-show host, Jerry Springer aratták. A humor sem hiányzott a programból: a hamarosan a Menier Chocolate Factory-ben látható Forbidden Broadway show itt mutatkozott be először a londoniaknak.

Kapcsolódó tartalmak

Meghallgatás a Centrál Színházban

admin

Alföldi Szupersztárt rendez?

admin

Artúr király búcsút int Londonnak

admin

Starfactory sajtótájékoztató

Liga Mihály

Artisjus-díjat kapott Szabó P. Szilveszter

Volf Anna