Hírek, beszámolók

A Little Night Music Londonban és New Yorkban

London egyik legnevesebb off West End színháza, az alig 200 férőhelyes Menier Chocolate Factory a Sunday In The Park With George világraszóló sikere után ismét Sondheim-musicalt tűz műsorára.

Ahogy azt már korábban is közzé tették, a Macskák és a Nyomorultak rendezőjét, Trevor Nunnt kérték fel a produkció színpadra állítására. A szereposztással kapcsolatban viszont csak nemrég derültek ki részletek. Az előzetes híresztelésekkel szemben Desiree szerepében mégsem Emma Thompsont, hanem a Spamalotból ismert Hannah Waddinghamet láthatja majd a közönség. A választás sokakat meglepett, hiszen erre a szerepre általában idősebb színésznőket kérnek fel. Fredrik szerepében Alexander Hanson (Marguerite, The Sound Of Music, We Will Rock You) lép majd színpadra, de feltűnik a produkcióban az I’d Do Anything című televíziós válogatóműsor egyik versenyzője, Jessie Buckley is. A musical novembertől márciusig lesz műsoron a Menier színpadán.

A playbill.com híradása szerint New Yorkban egy nagyszabású koncertszerű előadáson kerül bemutatásra január 12.-én az A Little Night Music. A Sondheim-rajongók körében ismert és kedvelt Paul Gemignani vezényli majd a 27 fős zenekart. Madame Armfeldt szerepére az Oscar-díjas Vanessa Redgrave-et sikerült megnyerni. Desiree szerepében lánya, a Kabaréban nyújtott alakításáért Tony-díjjal elismert Natasha Richardson lesz látható. Charlotte-ot a kétszeres Tony-díjas Christine Baranski játssza majd, őt a Mamma Mia filmben Tanya szerepében láthattuk. A Broadway elitjét képviseli a koncerten a friss Tony-díjas Laura Benanti, valamint a számtalan Broadway-szerepet maga mögött tudó Marc Kudisch.

Kapcsolódó tartalmak

Túl az első próbaharmadon az Elton John-musical

Buchmann-Horváth Emese

Tavaszébredés – Premier

Vincze Dániel

Egyházi Géza lemezbemutató – időpont változás!!!

admin

Olivér! Zalaegerszegen

admin

Fabáb (Madách Színház)

Nagy Péter