Hírek, beszámolók

Londonban a Rock of Ages

Augusztus 31-én kezdődő preview-sorozattal, szeptember 27-re tervezett premierrel a Shaftesbury Színházban debütál Londonban a Tony-díjra jelölt Rock of Ages című musical.

A kalandos sorsú musicalt 2006-ban Los Angelesben mutatták be. Három évvel később, egy rövid off-Broadway sorozat után 2009 áprilisában került át a Broadway-re, ahol az évad végén 5 kategóriában jelölték Tony-díjra. Az előadás idén januárban lekerült a Broadway-n, mert nem tudtak szerződést hosszabbítani a produkciónak addig helyet adó Brooks Atkinson Színház tulajdonosaival. A Rock of Ages néhány hét szünet után márciustól folytatja Broadway-sorozatát a Helen Hayes Színházban.

A musicalt bemutatták Torontóban és Melbourne-ben, továbbá az 1. amerikai turné mellett nyáron elindul a 2. amerikai turné is.

Ahogy arról már többször beszámoltunk, májusban kezdik forgatni a Rock of Ages filmváltozatát. Stacee Jaxx szerepét Tom Cruise, Justice szerepét Mary J. Blige alakítja, Sherrie szerepében Julianne Hough-t, Dennis-ként pedig Alec Baldwint láthatjuk majd a filmvásznon. A főszerepre a film producerei nyílt meghallgatást írtak ki.

Kapcsolódó tartalmak

Tosca külföldi sztárénekesekkel a Margitszigeten

Buchmann-Horváth Emese

Rövidhírek, 2012. december

Volf Anna

Eredményes volt a Magyar Színház jótékonysági rendezvénye

Volf Anna

Szakcsi Lakatos Bélát a Budapest Jazz Clubban köszöntik 70. születésnapján

Volf Anna

Orient – A Békéscsabai Jókai Színház előadása a Nemzeti Színházban

Buchmann-Horváth Emese