Hírek, beszámolók

Love Never Dies: hallgasd meg a címadó dalt!

A premierhez közeledik Andrew Lloyd Webber új musicale, a Love Never Dies. A zeneszerző és a Christine szerepét alakító Sierra Boggess a South Bank Show Awards műsorában adta elő a musical címadó dalát.

Ez az esemény volt a dal világpremiere, ám a dallam a magyar musicalrajongók számára ismerősen csenghet: Webber a Volt egyszer egy csapat Más lesz a holnap (Our Kind of Love) című dalát hozta át a Fantom folytatásába. A dal érdekes karriert futott be a Webber-életműben. Eredetileg a The Heart is Slow To Learn címet viselte, és a Webber 50. születésnapja alkalmából rendezett koncerten (The Royal Albert Hall Celebration) hangzott el először Kiri Te Kanawa előadásában 1998-ban.

The Heart is Slow to Learn – Kiri Te Kanawa:

Webber már ekkor is a Fantom folytatásába szánta a dalt, ám a musical megírására akkor nem került sor. Helyette jött a The Beautiful Game (Volt egyszer egy csapat) 2000-ben, és a The Heart is Slow To Learn Our Kind of Love címen a musical legnagyobb slágere lett Hannah Waddingham előadásában.

Our Kind of Love – Hannah Waddingham:

A The Beautiful Game tavaly Kanadában született újjá The Boys in the Photograph címen, de az Our Kind of Love nélkül. Sokan már ekkor tudni vélték, hogy a dal hamarosan visszakerül abba a musicalbe, ahová a szerző eredetileg is szánta.

Love Never Dies – Sierra Boggess:

Kapcsolódó tartalmak

István, a király Pécsen

admin

Luxemburg grófja árverés és premier

Buchmann-Horváth Emese

Vérfagyasztó átváltozás a Dóm téren

Rechtenwald Kristóf

Újabb zenés darab Kaposváron

Vincze Dániel

In Memoriam Helyey László

Rechtenwald Kristóf