Hírek, beszámolók

Malek Andrea a Tó új Úrnője

A népszerű színésznő november 11-én csatlakozik az immár 6 éve futó kultuszdarab csapatához.

A Madách Színház novemberben ismét műsorra tűzi a Spamalot című musicalt, amelyben Malek Andrea is bemutatkozik a Tó Úrnője szerepében. A színésznő Polyák Lillával felváltva játssza novemberben a darab női főszerepét, miután Balogh Anna és Molnár Szilvia új szerepben, édesanyaként lépnek fel otthon.

„A brit Monty Python csapat filozófikus, karakterizáló humora kezdetektől fogva belopta magát a magyar szívekbe… A suliban, sőt később a fiaimmal is, rendszeresen játszottuk sírva-röhögve a „Gyaloggalopp” különböző jeleneteit.”– mondja legújabb szerepéről Malek Andrea.

Nem túlzás állítani, hogy a szerep közel áll a színésznő szívéhez, hiszen a Hová tűnt a szerepem? helyet kapott I love a Piano című dupla lemezén és saját estjein is többször énekelt a darabból.

„2005-ben Guenevere-ként épp a CAMELOT c. musicalt próbáltam a Bad Hersfeldi Nyári játékokon, amikor a társulatban kézről-kézre adták a friss SPAMALOT CD-t, a darabot akkor mutatták be a Broadway-n. 19 éves korom óta állok musical színpadon, és egy ideje mélyen vágytam rá, hogy végre eljátszhassam a saját paródiámat. A Spamalot korántsem SPAM! Mesterien megírt, kitűnően hangszerelt, tartalmasan szórakoztató színpadi mű. Mindig talál benne újat az ember.”

Malek Andrea 2015. november 11-én mutatkozik be a Spamalot női főszerepében a Madách Színház színpadán. Jegyek még kaphatók a teátrum jegypénztárában és az Interticket hálózatában.

Forrás: Madách Színház

Kapcsolódó tartalmak

Ének az esőben – Új beállók (Adorjáni Bálint, Peller Anna)

Buchmann-Horváth Emese

Színházak éjszakája szeptemberben

Volf Anna

Már Elfújta a szél-jegyekért ostromolják a pénztárat

Rechtenwald Kristóf

Popfesztivál a magyar dal napján

Volf Anna

Szilvesztertől ismét két héten át báloznak a Vámpírok!

admin