Hírek, beszámolók

Nyerj jegyet a MAMMA MIA! premier előtti vetítésére!

A Viva la Musical! és a UIP Duna Film most különleges nyári csemegét kínál!

A világ musicalszerető közönsége felfokozott izgalommal várja a Mamma Mia! című, hatalmas sikerű musical filmváltozatát, Meryl Streeppel és Pierce Brosnan-nel a főszerepben. A magyarországi bemutató 2008. július 17-én lesz, de a Viva la Musical! 10 szerencsés látogatója másodmagával már a legelsők között, július 13-án megtekintheti a filmet!
 

Mindössze annyit kell tenned, hogy 2008. július 8-án 24 óráig elküldöd a helyes választ az alábbi kérdésre a jatek@vivalamusical.hu címre!

Mi a Mamma Mia! musicalfilm 2008. június 30-ai világpremierjének helyszíne?

A. London
B. New York
C. Athén

Egy adott e-mail címről csak egy beérkező választ veszünk figyelembe. A nyerteseket 2008. július 9-én, e-mailben értesítjük!

A musicalfilmről hamarosan exkluzív összeállítást olvashattok oldalunkon!
A MAMMA MIA! a legnagyobb ABBA dalok varázslatától ihletett vígjáték parádés szereposztással, igazi nyári, szerelmes hangulattal.
 
Donna független, egyedülálló anya, és van egy kis szállodája egy idilli kis görög szigeten. Egyedül nevelte fel lányát, a tűzrőlpattant Sophie-t, és éppen most készül elengedni a kezét. Lánya esküvőjére Donna meghívta két legjobb barátnőjét, az életrevaló Rosie-t és a módos, sokszor elvált Tanyát a régi zenekarából, a Donna és a Dinamókból. Ám titokban Sophie is hívott három vendéget…
A lány már régóta kutatja apja kilétét, hogy legyen, aki az oltárhoz kíséri. Ezért aztán elhív három pasit Donna múltjából a mediterrán paradicsomba, ahol már mindannyian jártak 20 évvel korábban. És 24 kaotikus, varázslatos óra következik, melyben új szerelmek bimbóznak és régi románcok lobbannak fel újra a lehetőségek buja szigetén…
 
Ha felkeltettük érdeklődésedet, játssz velünk! Minden kedves Látogatónknak sok szerencsét kívánunk!
 

Kapcsolódó tartalmak

Ma lenne 70 éves Iglódi István

Rechtenwald Kristóf

Musical Vasárnap

Schmidt Barbara

Billy Elliot sajtótájékoztató

Buchmann-Horváth Emese

Mary Poppins jótékonysági bemutató és közönségtalálkozó (Madách Színház, 2012. 09. 18.)

Czibulka Stella

Páratlan Páros 2. 200. (RAM Colosseum, 2014.10.25)

Motyovszki Márton