Hírek, beszámolók

Nyerj jegyet a MAMMA MIA! premier előtti vetítésére!

A Viva la Musical! és a UIP Duna Film most különleges nyári csemegét kínál!

A világ musicalszerető közönsége felfokozott izgalommal várja a Mamma Mia! című, hatalmas sikerű musical filmváltozatát, Meryl Streeppel és Pierce Brosnan-nel a főszerepben. A magyarországi bemutató 2008. július 17-én lesz, de a Viva la Musical! 10 szerencsés látogatója másodmagával már a legelsők között, július 13-án megtekintheti a filmet!
 

Mindössze annyit kell tenned, hogy 2008. július 8-án 24 óráig elküldöd a helyes választ az alábbi kérdésre a jatek@vivalamusical.hu címre!

Mi a Mamma Mia! musicalfilm 2008. június 30-ai világpremierjének helyszíne?

A. London
B. New York
C. Athén

Egy adott e-mail címről csak egy beérkező választ veszünk figyelembe. A nyerteseket 2008. július 9-én, e-mailben értesítjük!

A musicalfilmről hamarosan exkluzív összeállítást olvashattok oldalunkon!
A MAMMA MIA! a legnagyobb ABBA dalok varázslatától ihletett vígjáték parádés szereposztással, igazi nyári, szerelmes hangulattal.
 
Donna független, egyedülálló anya, és van egy kis szállodája egy idilli kis görög szigeten. Egyedül nevelte fel lányát, a tűzrőlpattant Sophie-t, és éppen most készül elengedni a kezét. Lánya esküvőjére Donna meghívta két legjobb barátnőjét, az életrevaló Rosie-t és a módos, sokszor elvált Tanyát a régi zenekarából, a Donna és a Dinamókból. Ám titokban Sophie is hívott három vendéget…
A lány már régóta kutatja apja kilétét, hogy legyen, aki az oltárhoz kíséri. Ezért aztán elhív három pasit Donna múltjából a mediterrán paradicsomba, ahol már mindannyian jártak 20 évvel korábban. És 24 kaotikus, varázslatos óra következik, melyben új szerelmek bimbóznak és régi románcok lobbannak fel újra a lehetőségek buja szigetén…
 
Ha felkeltettük érdeklődésedet, játssz velünk! Minden kedves Látogatónknak sok szerencsét kívánunk!
 

Kapcsolódó tartalmak

Mamma Mia! – énekeld velük!

admin

István, a király a kulisszák mögött

Vincze Dániel

Idén is Advent Budapesten a Városháza Parkban

Buchmann-Horváth Emese

Karácsony Dolhai Attilával a Budapesti Operettszínházban

Bárány Anna

Meghallgatás a Budapesti Operettszínház Musical Együttesébe

admin