Hírek, beszámolók

Megjelent a Vígszínház app

Az idén 120 éves Vígszínház az újévet saját mobil applikációjával köszöntötte, így egyszerűbbé téve az információszerzést és a színházi élményt.

Az applikáció segítségével a közönség aktuális és friss híreket kaphat az előadásokról, bemutatókról és a társulatról. Az alkalmazás segítségével a felhasználók gyorsan és egyszerűen válthatnak jegyeket az előadásokra, elmenti vásárlásainkat, és elküldi ezek adatait a regisztráláskor megadott e-mailcímre is.

„A Vígszínház mindig is fontosnak tartotta, hogy olyan nyitott intézményként működjön, amely nem csak az előadások alatt kommunikál a nézőivel. Az aktív közösségi média jelenlét, a Vígnapok és más rendhagyó események mellett a Vígszínház igyekszik még közvetlenebb kapcsolatot kialakítani a látogatóival, melynek új mérföldköve a magyar színházi életben egyedülálló applikáció.” – így nyilatkozott a Vígszínház sajtóközleményében.

Aki letölti a Vígszínház új mobil applikációját, most egy nyereményjátékon is részt vehet, amelynek szerencsés nyertesei megnézhetik a színház új bemutatóit is.
Az alkalmazás bármely mobil áruházból ingyenesen letölthető a keresőmezőbe a „Víg” szócskát beírva.

forrás: vigszinhaz.hu

Kapcsolódó tartalmak

Musicalpremierek a Magyarországi Német Színházban

Volf Anna

Vámpír Monarchia – Vámpírok Bálja

Vincze Dániel

Az operaház fantomjával folytatódik a Szegedi Szabadtéri Játékok programja

Volf Anna

A Miss Saigonból is film készül?

admin

Zenés filmbemutató Londonban

admin