Hírek, beszámolók

Megjelent a Vígszínház app

Az idén 120 éves Vígszínház az újévet saját mobil applikációjával köszöntötte, így egyszerűbbé téve az információszerzést és a színházi élményt.

Az applikáció segítségével a közönség aktuális és friss híreket kaphat az előadásokról, bemutatókról és a társulatról. Az alkalmazás segítségével a felhasználók gyorsan és egyszerűen válthatnak jegyeket az előadásokra, elmenti vásárlásainkat, és elküldi ezek adatait a regisztráláskor megadott e-mailcímre is.

„A Vígszínház mindig is fontosnak tartotta, hogy olyan nyitott intézményként működjön, amely nem csak az előadások alatt kommunikál a nézőivel. Az aktív közösségi média jelenlét, a Vígnapok és más rendhagyó események mellett a Vígszínház igyekszik még közvetlenebb kapcsolatot kialakítani a látogatóival, melynek új mérföldköve a magyar színházi életben egyedülálló applikáció.” – így nyilatkozott a Vígszínház sajtóközleményében.

Aki letölti a Vígszínház új mobil applikációját, most egy nyereményjátékon is részt vehet, amelynek szerencsés nyertesei megnézhetik a színház új bemutatóit is.
Az alkalmazás bármely mobil áruházból ingyenesen letölthető a keresőmezőbe a „Víg” szócskát beírva.

forrás: vigszinhaz.hu

Kapcsolódó tartalmak

30 éves a Játszd újra, Sam! (Pesti Színház, 2013. november 29.)

Czibulka Stella

Jótékonysági gálát rendez a Békéscsabai Jókai Színház

Volf Anna

A 2016/17-es évad a Kalandok éve lesz az Operettszínházban

Buchmann-Horváth Emese

Külvárosi legenda Miskolc belvárosában: Liliom

halasi.vivien

Kukorica Jancsi Szolnokra érkezett

admin