Hírek, beszámolók

Bon Voyage! – Utoljára hajózott ki a Mi jöhet még?! gőzöse

A március 2-i előadás volt az utolsó Cole Porter Mi jöhet még?! (Anything goes) című musicaljéből a Magyar Színház színpadán. A Szulák Andrea, Bodrogi Gyula, Auksz Éva, Jegercsik Csaba, Béres Ilona és Csengeri Attila főszereplésével készült produkciót a színház néhai igazgatója, Iglódi István rendezésében mutatták be 2008. június 20-án a fővárosi Bakáts téren, majd ugyanazon év októberében a Magyar Színházban.
 
Cole Porter musical komédiája 1934-től örvend nagy népszerűségnek szerte a világon, s nem volt ez másként hazánban sem. A 30-as évek Amerikájának zenei világát tükröző, revüelemekkel megtűzdelt három felvonásos előadás igazi felhőtlen szórakozást nyújtott. A különös utasokkal teli hajó megannyi félreértésre, kibékülésre, üldözésre, megmenekülésre, vidámságra és bűnbocsánatra adott teret.
 
A Szulák Andrea által alakított dizőz (Reno Sweeney) nagyvilági figurája szerelembe esik egy Yale-öregdiák (Elisha WhitneyBodrogi Gyula) szeleburdi asszisztensével (Billy CrockerCsengeri Attila), aki azonban Hope Harcourt-ba (Auksz Éva), a jó családból származó leányzóba van fülig beleesve. Hope-ot viszont egy gazdag angol Lordhoz (Evelyn OakleighJegercsik Csaba) akarja hozzáadni az édesanyja (Evangeline Harcourt Béres Ilona). S ha ez még nem lenne elég, egy gengszter, Tejbetök Martin (Cserna Antal) is a hajón tartózkodik macájával, a pasizós Ermával (Soltész Erzsébet). Temérdek matróz, tánc, fülbemászó dallamok és megannyi csattanós poén. Ez mind a Mi jöhet még?!
 
A továbbiakban az eseményről készült képgalériánkat is megtekinthetik, illetve az előadás részleteivel és exkluzív interjúkkal megtűzdelt videós összeállításunk is elérhető! Addig is.. “Fújd Gábriel, fújd!”

Kapcsolódó tartalmak

Rudolf – bécsi maxi

admin

Újjászületett Ludas Matyi Debrecenben

admin

Pimpernel a nyaktiló alatt

oldadmin

Détár Enikő utoljára a Macskákban

Buchmann-Horváth Emese

Mától játsszák az Addams Family-t a Broadway-n

admin