Hírek, beszámolók

Hotel Menthol előadás az árvízkárosultak javára a Miskolci Nemzeti Színházban

A Miskolci Nemzeti Színház jótékonysági előadást rendez az árvíz károsultjai és segítőik számára.
A színház Vezetősége és Társulata azért döntött így, mert együtt éreznek az árvíz által sújtott területeken lakókkal, és tiszteletüket szeretnék kifejezni a gátakon, a családok házainál és az utakon segítséget nyújtóknak. A Társulat a színház munkarendje miatt nem tudott tevékenyen részt venni a védekezésben, ezért az árvíz visszavonulása után egy Hotel Menthol előadással szeretne néhány kellemes pillanatot és kikapcsolódást nyújtani mindazoknak, akik az elmúlt napokban nagyon nehéz időszakkal néztek szembe.
Június 3-án 15 órakor – az eredetileg meghirdetett programon kívül – a Hotel Menthol című musical várja a károsultakat, valamint a védekezésben és mentésben résztvevő segítőket a Nagyszínházban.
A Hotel Menthol szerzői, Fenyő Miklós, Novai Gábor, Böhm György és Korcsmáros György lemondanak az előadás jogdíjairól, az előadás szereplői a honoráriumukról. Természetesen a produkcióban résztvevő összes színházi alkalmazott, az énekkar, a tánckar, a műszaki és nézőtéri személyzet, továbbá az értékesítés munkatársai külön juttatás nélkül vállalják a közreműködést ebben az előadásban.
A jótékonysági előadás megszervezéséhez csatlakozott a Borsod Volán és az MVK Zrt, akik felajánlották segítségüket a látogatók számára.
A jótékonysági előadás szervezésében a Magyar Vöröskereszt és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat nyújt segítséget.

Kapcsolódó tartalmak

Elvált nők klubja a Broadway-n

admin

Ghost premier az Operettszínházban

Liga Mihály

Dr. Szöszi nem csak a filmvásznon hódít

admin

Visszaszámol a győri Evita

admin

István, a király kétszázadszor is

admin