Hírek, beszámolók

Miss Saigon és West Side Story Sopronban

2011. március 5-én a West Side Story-t, míg 2011. augusztus 19-20-21-én a Miss Saigont mutatja be a Budapesti Operettszínház Sopronban, az MKB Musical Arénával együttműködésben. Előbbit a magában a Musical Arénában, utóbbit az Aréna szabadtéri színpadán láthatja majd a nagyérdemű.
 
A soproni MKB Musical Aréna és a Budapesti Operettszínház egy éve működik együtt, négy produkciót, a Rómeó és Júliát, a Szép nyári napot, az Oltári srácokat és az Elisabethet láthatta a hűség városa hatalmas színpadán a közönség.
Az augusztus 19-20-21-én bemutatásra kerülő Boublil – Schönberg musicalt, a Miss Saigont a Soproni Piknik fő attrakciójának szánják. Belépőjegyek november 13-tól válthatóak 3990 Ft-os induló áron.  A Miss Saigon Giacomo Puccini Pillangókisasszony című operája alapján íródott. Egy kudarcra ítélt románcot ír le a hetvenes évekbeli Saigonban, a vietnami háború idején. Magyarországon 1994-ben mutatták be a darabot KERO® rendezésébe.
 
Nagy örömömre szolgál, hogy ezt a legendás musicalt a hatalmas soproni szabadtéri színpadon, élő zenekarral, több száz közreműködővel, helikopterrel és sztárszereplőkkel most újra bemutathatjuk – mondta a rendező, KERO®.
 
Sopron és a Budapesti Operettszínház a nyári megaprodukcióig is együttműködik. A Petőfi Színház 2011. január 23. és 24-én mutatja be a Nem tudok élni nélküled című Apostol-musicalt a Pesti Broadway-n, melyben olyan slágerek csendülnek fel, mint a Homokvár, a Nehéz a boldogságtól búcsút venni, stb.
 
A 2011-es Soproni Tavaszi Napokat pedig a West Side Story nyitja az MKB Musical Arénában. A főszerepben Miklósa Erikát és Dolhai Attilát láthatja majd a közönség. Bernstein művét KERO® rendezi majd, az előadást Tihanyi Ákos koreografálja.

Kapcsolódó tartalmak

Elfújta a szél. Jelmezes részpróbák a Dóm téren (főszerepben Vágó Zsuzsi)

Rechtenwald Kristóf

Megkezdődött a jegyárusítás az egri Zrínyire

admin

Viva la Musical! – Az első 5 év…

Nagy Péter

"Együtt egy jobb világért" A Vígszínház meghirdette 2018/19-es évadát

polauf.eszter

Zenés bemutató a Zsámbéki Színházi Bázison

Volf Anna