Hírek, beszámolók

Monte Cristo grófja Budapesten is

A Békés Megyei Jókai Színház nagysikerű Monte Cristo grófja című musicalje november 13-án Budapesten is bemutatkozik a vadonatúj RAM Colosseum színpadán.

A produkció honlapjamMonumentális díszleteket, háromdimenziós vetítést, hangtechnikai innovációt ígér – és valóban ez várta az októberi ősbemutató  közönségét októberben a Jókai színházban. Dumas regénye eddig még nem látott formában, Pozsgai Zsolt szövegeivel és Szomor György mutatkozott be a teátrum színpadán. A kritikák egybehangzó véleménye szerint a társulat tagjai vendégművészekkel kiegészülve egy olyan közönségsikerre érdemes produkciót mutattak be, mely az egész ország érdeklődésére számot tarthat. Ezúttal a budapesti érdeklődők is meggyőződhetnek ennek igazságáról: jegyek még kaphatók a novemberi és decemberi előadásokra itt!

Szerelem, intrika, bosszú és szenvedély – ahogy Dumas örökérvényű regényében, a színpadi műben is minden együtt van egy lebilincselő estéhez. A fiatal Edmond Dantest a rendőrség If várának börtönébe veti, ahonnan nincs visszatérés. Hosszú évek után sikerül megszöknie és birtokosa lesz egy mesés vagyonnak is. Monte Christo grófjaként elindul hát, hogy bosszút álljon azokon, akik börtönbe vetették. A RaM Colosseum nagyszínpadán Szomor György dalaival mutatkozik be a klasszikus alkotás musical változata.

Kapcsolódó tartalmak

Majális a Vidámparkban – beszámoló a Magyar Színház rendhagyó sajtótájékoztatójáról

admin

To Dance musical New Yorkban

Sándor Petra

Spamalot századszor a Madách Színházban

Utasi Nikolett

Musical készül Susan Boyle életéről

Volf Anna

Mary Poppins jótékonysági bemutató és közönségtalálkozó (Madách Színház, 2012. 09. 18.)

Czibulka Stella