Hírek, beszámolók

Müller Pétert köszöntötték a Madách Színházban

Kerek évforduló alkalmából lepte meg a József Attila-díjas író, dramaturg, forgatókönyvírót a teátrum direktora és művészei.

December 15-én, Lélek színpada című előadása előtt köszöntötte Müller Pétert Juhász Róza, Bajza Viktória, Szirtes Tamás és Sasvári Sándor, abból az alkalomból, hogy immár 60 éve a Madách Színház tagja.

1955-ben rendezőasszisztensként kezdett dolgozni a teátrumban, majd dramaturgként több tucat előadás színrevitelében közreműködött. Szerzőként több darabját is bemutatta a Madách Színház. A teátrum adott otthont a Doctor Herz, a Mária evangéliuma és az Isten pénze című musicalek ősbemutatóinak is, amelyek azóta is sikerrel futnak a magyar színházakban.

Müller Péter egy halálközeli élménye után kezdett spirituális irodalommal foglalkozni, írásaival a mindennapi életben igyekszik segíteni az embereknek. Az elmúlt évtizedekben sok könyve jelent meg több százezres példányszámban és az egyik legsikeresebb ezoterikus író lett Magyarországon, mégis a beszélgetésben hisz jobban. Előadássorozata, a Lélek színpada a Madách Színház Tolnay Szalonjában évek óta teltházzal fut.

Kapcsolódó tartalmak

Sikermusicalek a Pannon Várszínház repertoárjában

Volf Anna

"Még soha nem jutottam ilyen érzelmi mélységekig"

Vincze Dániel

Ron Carter a Margitszigeten

Vincze Dániel

Rebecca premier

Nagy Péter

A zene világnapja – Szállj fel, szabad madár!

Rechtenwald Kristóf