Hírek, beszámolók

Musical és Miskolc gálaest Kamarás Mátéval és Natsuki Yamaguchival

Kamarás Máté fővédnökségével rendezik meg szeptember 25-én a Musical és Miskolc 2015 gálaestet, ahol fellép többek között Tunyogi Bernadett, Jancsó Dóra, Varga Andrea és Veréb Tamás is.
 
Az est különlegességét az a koncepció adja, hogy a városból és a megyéből származó immár országos és nemzetközi hírnévre szert tett befutott művészekkel „példaképekkel” állhattak a pályakezdő tehetségek egy színpadon. A gálára megyei és országos tehetségkutatókon zsűrizett, dobogós helyezéseket elért borsodi fiatalok kerülhetnek be, a szervezők felkérése alapján. Ebben az évben Balogh Zoé, Czelláth Panna, Jurák Lili, Keresztfalvi Bence és Muri Attila, ezenkívül a Diósgyőri Gimnázium Diákszínpada kapta a lehetőséget hogy a Művészetek Háza színpadán is bizonyítson. Miskolc város önkormányzata hisz a kezdeményezés sikerében ezért a Kulturális Mecénás Alapból évek óta támogatja a programot. Mindezeken kívül magánemberek, cégek, tehetséggondozó intézmények járulnak hozzá a rendezvény sikeres megvalósulásához.

Az eseményen immár harmadik éve a magyar musicalszínjátszás azon kiemelkedő előadói lépnek fel, akik ezer szállal kötődnek városunkhoz. 2015. szeptember 25-én a Művészetek Háza színpadán áll majd: Tunyogi Bernadett, Jancsó Dóra, Varga Andrea, Cselepák Balázs, Veréb Tamás, Csiszár István és Kamarás Máté  előadóművészek. Egy igazi kulturális kuriózumot is tartogat az este, hiszen a gála fellépőinek sora egy másik földrészről érkező előadóval is bővül. Kamarás Máté fővédnök meghívására a rendezvényen részt vesz Natsuki Yamaguchi énekesnő Japánból. A 19.00 órakor kezdődő gálaest minden eddiginél látványosabb zenés-táncos showt ígér, hiszen a színpadon a Győri Nemzeti Színház két kiváló táncosa Németh Eszter és Füzi Attila is fellép majd.

Jegyek 2015. augusztus 24-től kaphatók a Művészetek Háza jegypénztárában.

Forrás: minap.hu

Kapcsolódó tartalmak

Kész a Városmajori Színházi Szemle programja

Sándor Petra

Már forgatják a Glee második évadát

admin

Zorró Párizsban

admin

Sikeres évadot zárt a Soproni Petőfi Színház

Volf Anna

Kezdődik az év a Madách Színházban

admin