Hírek, beszámolók

Musical Hangja Énekverseny –harmadszorra is

Harmadik alkalommal rendezik meg Szegeden a Musical Hangja Énekversenyt a JGYPK Szabadidőközpont Kávézó rendezésében.  A szervezők 15 és 38 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik tehetséget éreznek magukban, hogy énektudásukat megmutassák. 

A Musical és Operett Napok keretében megrendezett versenynek már hagyománya van Szegeden, s innen sikerült dobbantania az azóta ismertté lett Tóth Jonatánnak is. A korábbi versenyeket megtisztelte jelenlétével Gyüdi Sándor, a Szegedi Nemzeti Színház igazgatója is.

A jelentkezők indulhatnak bármely musical- és/vagy operett részlettel, kategóriánként 2-2 dallal. Jelentkezni 2012. szeptember 1. szombat este 8 óráig lehet. Az augusztus 1-ig jelentkezők nevezési díja 2500 Ft/kategória, 4500 Ft/két kategória. Az augusztus 1. és szeptember 1. között jelentkezők nevezési díja: 3500 Ft/kategória, 5500 Ft/két kategória. A jelentkezési lap letölthető a www.jugyuklub.hu weboldalon. Kapcsolattartó: Fizel Nikolett Gréta, e-mail címe: musicalhangja@jugyuklub.hu.

Az elődöntőre szeptember 7-én, pénteken 11 órakor kerül sor a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Szabadidőközpont Kávézó – JUGYU Klub rendezvénytermében. (Szeged, Hattyas sor 6-8. H3 épület). A döntő ugyanazon nap, a kávézó kerthelyiségében lesz, este 8 órakor. A szervezők mindkét kategóriában első, második és harmadik helyet hirdetnek. A 2012. szeptember 8-i gálán a résztvevők ismert musicalszínészekkel léphetnek fel. 

Kapcsolódó tartalmak

13. a Mamma Mia!

admin

Idő előtt lekerül a Marguerite

admin

HSM 3 Londonban!

admin

Rebecca – Szabó P. Szilveszter

oldadmin

Kőműves Kelemen és István, a király – Két nyári bemutató Alföldi Róbert rendezésében

jambor.dorottya