Hírek, beszámolók

Musical Hangja Énekverseny –harmadszorra is

Harmadik alkalommal rendezik meg Szegeden a Musical Hangja Énekversenyt a JGYPK Szabadidőközpont Kávézó rendezésében.  A szervezők 15 és 38 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik tehetséget éreznek magukban, hogy énektudásukat megmutassák. 

A Musical és Operett Napok keretében megrendezett versenynek már hagyománya van Szegeden, s innen sikerült dobbantania az azóta ismertté lett Tóth Jonatánnak is. A korábbi versenyeket megtisztelte jelenlétével Gyüdi Sándor, a Szegedi Nemzeti Színház igazgatója is.

A jelentkezők indulhatnak bármely musical- és/vagy operett részlettel, kategóriánként 2-2 dallal. Jelentkezni 2012. szeptember 1. szombat este 8 óráig lehet. Az augusztus 1-ig jelentkezők nevezési díja 2500 Ft/kategória, 4500 Ft/két kategória. Az augusztus 1. és szeptember 1. között jelentkezők nevezési díja: 3500 Ft/kategória, 5500 Ft/két kategória. A jelentkezési lap letölthető a www.jugyuklub.hu weboldalon. Kapcsolattartó: Fizel Nikolett Gréta, e-mail címe: musicalhangja@jugyuklub.hu.

Az elődöntőre szeptember 7-én, pénteken 11 órakor kerül sor a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Szabadidőközpont Kávézó – JUGYU Klub rendezvénytermében. (Szeged, Hattyas sor 6-8. H3 épület). A döntő ugyanazon nap, a kávézó kerthelyiségében lesz, este 8 órakor. A szervezők mindkét kategóriában első, második és harmadik helyet hirdetnek. A 2012. szeptember 8-i gálán a résztvevők ismert musicalszínészekkel léphetnek fel. 

Kapcsolódó tartalmak

József 200. jubileumi előadás (Madách Színház, 2015 Január 19.)

Motyovszki Márton

Az Operettszínház legnagyobb sikerei pólón

admin

Egyházi Géza interjú és nyereményjáték

admin

"Mi is itt vagyunk!" gála

Sándor Petra

45 év után újra együtt A muzsika hangja szereplőgárdája

admin