Hírek, beszámolók

Musical készül a Több mint testőrből Londonban

Heather Headley Tony- és Emmy-díjas színésznő főszereplésével mutatják be Londonban novemberben a Több mint testőr című film musical-változatát. A moziban annak idején Whitney Houston aratott nagy sikert Kevin Costner oldalán.

A darabot az Adelphi Színház tűzi műsorra a West Enden – erősítették meg a The Guardian című brit lap szerint a producerek. A projekten már tavaly óta dolgoznak, az iránta való érdeklődésen viszont kétségtelenül sokat lendített Whitney Houston tragikus és váratlan halála. A világhírű énekesnő 48 éves korában, tíz napja hunyt el egy Beverly Hills-i hotelszobában. Így volt ez Michael Jackson halála után is a Thriller Live című produkcióval, amelyet 2009 januárjában mutattak be és az eredeti tervek szerint mindössze pár hónapig játszották volna, a popcsillag halála után viszont olyan népszerűvé vált, hogy a mai napig látható a West Enden.
 
A Több, mint testőr musicalváltozatában is felcsendül majd Whitney Houston leghíresebb slágerei közül néhány, például az I Will Always Love You is. A film cselekményétől néhány ponton eltérő darab forgatókönyvét az amerikai Alex Dinelaris írta, a rendező The Sharrock.
 
Forrás: MTI

Kapcsolódó tartalmak

Sikeres, gazdag kínálatú évet zárt az egri színház

Sándor Petra

NEMZETKÖZI PUCCINI MESTERKURZUS SZIKSZÓN ÉS TOKAJBAN

Buchmann-Horváth Emese

Szombattól dübörög a boglári Kultkikötő is

Buchmann-Horváth Emese

Kettős Elisabeth premier!

Vincze Dániel

A nyomorultak – Interjú Szabó P. Szilveszterrel

Buchmann-Horváth Emese