Hírek, beszámolók

Musicaldallal is indulhatnak a versenyzők a Fehérvár Hangja címért

Fehérvár Hangja elnevezéssel tehetségkutató versenyt rendeznek Székesfehérváron az ősz folyamán.

A megmérettetésre a városban élő vagy ott tanuló 14-25 év közötti fiatalok jelentkezését várják – mondta el a rendezvény fővédnöke, Cser-Palkovics András polgármester a szervezőkkel közösen tartott keddi sajtótájékoztatón. A Fehérvár Médiacentrum, a város önkormányzata és a székesfehérvári Karma Kreatív Stúdió által szervezett rendezvény keretében három fordulóban választja majd ki a szakértő zsűri Fehérvár Hangját

A versenyre augusztus 21. és szeptember 30. között lehet jelentkezni, pop, rock, dzsessz vagy musical dallal. A válogatót október 29-én és 30-án tartják, ahonnan a zsűri által legtehetségesebbnek tartott 24 versenyző kerül be a novemberi elődöntőbe, majd közülük tizenketten léphetnek színpadra a decemberi, gálaest keretében megtartandó döntőben. 

A zsűri elnöke Pély Barna, a United együttes frontembere, a Kodolányi János Főiskola művésztanára lesz, a zsűri tagja rajta kívül Kelemen Angelika dzsesszénekesnő, Vörös Tamás zenész, a bodajki Hang-szín-tér Művészeti Iskola igazgatója és Quintus Konrád színész, a székesfehérvári Vörösmarty Színház megbízott igazgatója.

forrás: MTI

Kapcsolódó tartalmak

Színházak éjszakája, Hölgyek-Urak: Gallusz Nikolett estje (Madách Színház)

Motyovszki Márton

Tom Hooper rendezheti A nyomorultak filmváltozatát

admin

Jóváhagyták a nemzeti előadóművészeti szervezetek jövő évi támogatását

Sándor Petra

Elisabeth élmények

Sándor Petra

5 éves a vivalamusical.hu!

Sándor Petra