Hírek, beszámolók

Táncra perdülnek az Operettszínház sztárjai

2009. szeptember 10-én, csütörtökön délután öt órakor nyílik meg a Joyful Mozgás- és Táncstúdió. Az első táncórán nem csak a lelkes jelentkezők mutathatják meg, mit tudnak, hanem az Operettszínház társulatából Oszvald Marika, Janza Kata, Vágó Bernadett, Mészáros Árpád Zsolt, Peller Károly és Bálint Ádám is feltűnik majd. Rajtuk kívül a Megasztár című műsor korábbi versenyzői közül Tóth Vera és Gáspár Laci is tiszteletét teszi az eseményen. Nem véletlen a zenés színpad ezen jelentős neveinek jelenléte, ugyanis a táncstúdió a street dance és a bodyART mellett musical táncot is fog tanítani az odajáróknak. A műfaj tanára Aczél Gergő, aki szintén az Operettszínház tagja 2005 óta. A közönség többek között a Mozart!-ban, a Rómeó és Júliában, az Elisabeth-ben és a Szentivánéji álomban csodálhatta meg tánctudását.

A rendezvényre a belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak. A helyszínen azonnali bérletváltásra is lesz lehetőség.

Kapcsolódó tartalmak

Ghost – sajtótájékoztató az Operettszínházban

Mezőfi Orsolya

Ördögölő Józsiás – Budapesti Operettszínház, 2013.03.27. (Kerényi/Szerényi, Vágó, MÁZS, Nádasi, Földes, Bálint, Kékkovács, Peller A., Peller K.)

Buchmann-Horváth Emese

Glee musical-szótár: bevezetés

Volf Anna

Búcsúzott az Illúzió koncertsorozattól Bereczki Zoltán

halasi.vivien

A Macskák 25 éves!

admin