Hírek, beszámolók

Nagy siker volt a Grease élő adása

Január 31-én a FOX amerikai televíziós csatornán mutatták be a legendás film feldolgozását Grease: Live címmel. A musicalt ráadásul valós közönség előtt forgatták.

A rajongók örömére új szereposztással, de a régi, a filmet idéző hangulattal készült a nagyszabású műsor, melyben Danny Zuko-t az az Aaron Tveit alakította, akit a közönség a Tom Hooper-féle Nyomorultak filmből, Enjolras-ként ismert meg. Sandy szerepét Julianne Hough játszotta, a színésznőt a Burlesque, a Footloose és a Rock of Ages című zenés filmekben láthattuk az elmúlt években. A gyermekkora óta reflektrofényben élő High School Musical-sztár, Vanessa Hudgens volt Rizzo, Frenchy-t pedig Carly Rae Jepsen keltette életre.

A FOX szóvivője szerint a Broadway-előadás és a legendás film is több generáció kedvence. Véleménye szerint a Grease a legkedveltebb musical a világon, karakterei és zenéje mindenki számára ismerősek. Az alkotók a Broadway-musicalt dolgozták fel, de a produkció képi világában inkább az 1978-as filmre hajazott.

A csatorna az elmúlt 3 évben a Muzsika hangját, a Pán Pétert és az Óz, a csodák csodája című musicalt sugározta élőben.

forrás: szinhaz.hu

Kapcsolódó tartalmak

Megvan a soproni Miss Saigon elaődások végleges szereposztása

Utasi Nikolett

Így készült a Jézus Krisztus Szupersztár – 1. rész

Volf Anna

Elisabeth világszerte

Stern Ágnes

Serbán Attilával startol Az én kicsi Broadway-em

Vincze Dániel

Isadora novemberben másképpen!

admin