Hírek, beszámolók

Náray Erika távozik az Operettszínháztól

Náray Erika az idei évad végével távozik a Budapesti Operettszínháztól. A művésznő elmondta, hogy kilenc év után úgy érezte, váltania kell, szeretne másra koncentrálni. „Nagyon szép kilenc évet töltöttem az Operettszínházban, jól éreztem magam, most viszont úgy érzem, más irányba kell tovább mennem. Pozitív érzésekkel távozom.”

Náray Erika nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékokon színpadra kerülő, Alföldi Róbert által rendezett Mágnás Miska című operettben fogja Korláth Lotti grófnő szerepét játszani, ősztől pedig Kökény Attilával közös koncertturnéra indulnak, amelyen jazz és swing dalokkal idézik meg Frank Sinatra világát. „Remélem, a közönség sikerrel fogadja majd a koncertturnét, mi mindent meg fogunk tenni ennek érdekében.” Hosszabb távú tervekről egyelőre nem beszél, nem szeretne “elkiabálni” semmit.

Náray Erika szerepeit a tervek szerint a Lili bárónőben Siménfalvy Ágota, A Szépség és a Szörnyetegben Polyák Lilla, a Szép nyári napban Oszvald Marika, a Rebeccában pedig Peller Anna veszi át.
 

Kapcsolódó tartalmak

A Szentivánéji sztárjai a szegedi REÖK-ben!

admin

Fame – The Musical olvasópróba az Operettben

Motyovszki Márton

Miss Saigon – sajtótájékoztató

oldadmin

Báthory Erzsébet – Interjú Szemenyei Jánossal

Buchmann-Horváth Emese

Interjú Szabó P. Szilveszterrel az Özvegyek kapcsán

Sándor Petra