Hírek, beszámolók

Nyerj jegyet A nyomorultak film zártkörű vetítésére!

A Viva la Musical! különleges karácsonyi meglepetéssel kedveskedik: A nyomorultak film zártkörű vetítésére invitáljuk 15 szerencsés látogatónkat és partnereiket!

Szeretnéd Te is VIP körülmények között látni A nyomorultakat a film moziba kerülésének napján? 15 szerencsés játékosnak és partnerének a VLM ezzel a karácsonyi ajándékkal szeretné megköszönni, hogy figyelemmel kísértek minket!

A játékokban való részvételhez először regisztrálj a jobb felső sarokban található Facebook Connect gomb megnyomásával! Ha nincs Facebookod, a regisztrációt megteheted itt.

A vetítésre jegyeket kizárólag a Viva la Musical! oldalon, négy különböző módon lehet nyerni. Sorsolunk:

  • 3 db páros belépőt a VLM Facebook oldalán valamennyi lájkolónk és a bejegyzést megosztók között. Részletek itt
  • 10 db páros belépőt a VLM oldalán megjelenő nyereményjáték kérdésére helyesen válaszolók között (ingyenes regisztráció szükséges) Részletek itt
  • 1 db páros belépőt a VLM forum oldalán a musicallel kapcsolatos élményeiket beküldők között (ingyenes regisztráció szükséges) Részletek itt
  • 1 db páros belépőt a VLM webshop oldalán és jegyeladó oldalán vásárlók között 2012. november 23. és december 12. között. Vásárlás esetén a játékban való részvétel automatikus. Webshopunkat itt találod, jegyeket pedig itt vásárolhatsz!

A filmet angol nyelven, felirattal vetítjük. A zártkörű vetítés a film mozikba kerülésének napján, 2012. december 27-én lesz 17 órakor a Cinema City Aréna Plaza VIP termében, korlátlan étel-ital fogyasztással és ingyenes parkolással. A díj nem tartalmaz utazási költségeket. A jegyek névre szólóak, pénzre nem válthatók és nem cserélhetők. Amennyiben a nyertesek valamelyikét nem érjük el 48 órán belül, új játékost sorsolunk.

Minden kedves játékosunknak sok szerencsét kívánunk!

Kapcsolódó tartalmak

Miss Saigon főpróba, Baja, 2012. 08. 23.

Tóth Barbara

Az Egy bolond százat csinál a Szegedi Szabadtéri Játékokon

Volf Anna

Andrew Lloyd Webber – A musical királyának nyomában

Buchmann-Horváth Emese

Zenés beszélgetés Zöld Csabával

Buchmann-Horváth Emese

Búcsúzik a Ragtime és az Altar Boyz

admin