Hírek, beszámolók

Újra a West Enden az Oliver!

A hatalmas sikerű Oliver! című musical felújítását 2009. január 14-én mutatják be Londonban, a Theatre Royal Drury Lane-ben (jelenleg a The Lord of the Rings című látványos produkció megy a színházban). A produkciót hatalmas érdeklődés övezi, ezért azoknak, akik az elsők között szeretnék látni, érdemes minél hamarabb megváltaniuk a jegyeiket: április 7-től meg is tehetik itt!

A felújítást két legendás név teszi igazán ígéretessé: a producer Andrew Lloyd Webber, aki a The Sound of Music revival alkalmával bevezetett televíziós casting show nagy sikere után ismét a BBC televízió segítségével választja ki a legalkalmasabb Olivert és Nancy-t a szerepre (I’d Do Anything). Fagin szerepében pedig nem mást láthatunk, mint Mr. Beant, azaz Rowan Atkinsont!

Az Oliver! világpremierje szintén a West Enden volt, a mai Noël Coward Theatre-ben 1960. június 30-án, azóta pedig folyamatosan viszontláthatjuk a világ más színpadain is. Azoknak sem kell elkeseredniük, akik nem nézhetik meg a vadonatúj produkciót, hiszen a musicalt hazánkban is megtekinthetik a Szolnoki Szigligeti Színházban, Dósa Mátyás és Puskás Péter főszereplésével.
(Fotó: http://www.oliverthemusical.com/ )

Oliver!

Kapcsolódó tartalmak

Rákász Dani és a "piszkos tánc"

Kiss Brigitta

Messiás egy kicsit másképp – Feléled a Rock Színház

Sándor Petra

Serbán Attilával startol Az én kicsi Broadway-em

Vincze Dániel

A játék újra él – Abba-dalok Esztergomban

Buchmann-Horváth Emese

Meglepetések a vámpírkastélyban szombat éjjel

admin