Hírek, beszámolók

Hoztam egy dalt Szendrőládért! – Musicalsztárok az árvízkárosultakért

Az árvíz által egyik leginkább sújtott Borsod megyei település megsegítéséért fogtak össze a Budapesti Operettszínház musicalsztárjai, s döntötték el: jótékonysági koncerttel gyűjtenek pénzt a községnek.

A 2010. július 3-ai, délután 3 órakor kezdődő esemény azért is különleges, mert a nézők kedvenceiktől csak olyan dalokat hallhatnak, amelyeket még soha nem adtak elő a Nagymező utcai teátrum színpadán!

A műsorban fellép: Bálint Ádám, Bereczki Zoltán, Dolhai Attila, Faragó András, Füredi Nikolett, Janza Kata, Mészáros Árpád Zsolt, Nádasi Veronika, Náray Erika, Pálfalvy Attila, Papadimitriu Athina, Peller Anna, Polyák Lilla, Siménfalvy Ágota, Szabó P. Szilveszter, Szerényi László, Szinetár Dóra, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi. Műsorvezető: Csonka András.

A tehát több szempontból is rendhagyó koncertre belépők csak és kizárólag a Budapesti Operettszínházban válthatók – a Jegypénztárban, a Szervezési és Közönségkapcsolati Irodában, valamint az Andrássy út-Nagymező utca sarkán található pavilonban, illetve az előadások ideje alatt a földszinti előcsarnokban.

Jegyek egységesen 100 forintos áron vásárolhatók – személyenként legkevesebb 2900 forint értékű alapítványi felajánlás mellett. Természetesen a nézők maguk döntik el, a minimálösszegen túl mennyivel szeretnék segíteni az árvíz által otthonukat vesztett szendrőládi lakosokat.

Kerényi Miklós Gábor főigazgató az összegyűlt pénzt a NEM ADOM FEL Alapítvány közvetítésével adja át a színpadon a Borsod megyei község polgármester-asszonyának, Joó Istvánnénak. Természetesen, a felajánlások a jelenleg érvényes jogszabályok szerint levonhatók a személyi jövedelemadóból, a szervezet az adományokról igazolást állít ki a jegyvásárlóknak, amennyiben igénylik.

Vegyen tehát részt egy különleges koncerten, adakozzon az árvíz által sújtott Szendrőládnak!

Kapcsolódó tartalmak

Interjú Simon Edittel, a Vámpírok Bálja producerével

Vincze Dániel

Arany Kotta díjátadás (2015/16)

Buchmann-Horváth Emese

Kiss Csaba a Miskolci Nemzeti Színház új ügyvezetője

Volf Anna

Love Never Dies: dvd-n az ausztrál előadás

Volf Anna

Padlás bemutató Egerben

Sándor Petra