Hírek, beszámolók Rendezvények

Orfeum Fesztivál a Kálmán Imre Teátrumban

Az Operettszínház új játszóhelyén az orfeumi hagyományokat megidéző programsorozattal várja a nézőket májusban és júniusban.

Elsőként a Swingoperett című est kerül bemutatásra, ahol – többek között – Ábrahám Pál, Kálmán Imre és Zerkovitz Béla által jegyzett népszerű operett slágereket hallhatja a közönség swinges átdolgozásban, Fischl Mónika, Homonnay Zsolt, Szinetár Dóra, Kerényi Miklós Máté és Felföldi Anikó tolmácsolásában. Közreműködik Bársony Bálint és Zenekara, akiket már az Amerikai komédia és A chicagói hercegnő című előadásokban is láthatott a színház közönsége.

A Két díva rendel című est során Janza Kata és Szulák Andrea a bárzene emblematikus alakjával, Fűzy Gáborral közösen adnak rendhagyó kívánságműsort, amelyben a dívaság mibenlétéről és a művészvilágról szóló anekdoták épp úgy helyet kapnak majd, mint az ismerős dallamok. Főpincérként Nacsa Olivér csatlakozik a trióhoz.

Május végén Kékkovács Mara és Bálint Ádám várja a kicsiket és a nagyokat egy lélekfrissítő kirándulásra a mesék világába. A csodálatos mesefa zenével és tánccal fűszerezett, játékos kalandra invitál mindenkit, aki szereti a rejtvényeket, és szívesen segédkezne a főhősöknek, hogy megmentsék a meséket, és végül a Mesék Tündére visszanyerhesse emlékezetét.

Az Orfeum Fesztivál júniusban a Szeretni bolondulásig – Egy FÉNYES est című produkcióval folytatódik, amelyben Peller Anna és Csonka András Fényes Szabolcs halhatatlan slágereiből és kortársainak legnépszerűbb humoreszkjeiből ad elő egy csokorra valót. A sztárvendég Lehoczky Zsuzsa lesz.

Az Orfeum Fesztivál programjaira a jegyértékesítés április 18-án, 10.00 órától kezdődik.
 

Kapcsolódó tartalmak

Virágot Algernonnak musical az Operettszínházban

Sándor Petra

Átadták a Színikritikusok Díját

admin

Serbán Attila: A musicalen túl

admin

Emlékezzünk a csillagokra! est a RaM Colosseumban

József Kriszti

Szép nyári nap 50. alkalommal az Operettben

admin