Hírek, beszámolók

Padlás bemutató Egerben

A Gárdonyi Géza Színház új rendezésben és szereplőkkel ismét műsorra tűzi eddigi egyik legsikeresebb előadását, A Padlást. A régi-új darab első előadását január 10-én láthatják a nézők, Halasi Imre rendezésében.
Vigyázat, mert ezen a padláson „Ég és Föld között” minden megtörténhet…  Fiatal tudós kísérletezik, aki távoli, titokzatos bolygók üzeneteit próbálja megfejteni. Nyugalmát és munkáját rendre megzavarják különféle halandó és halhatatlan lények. Többek között mesefigurák, akiket mindig kihagynak a mesékből. A Herceg, aki hiába énekelt szerelmes dalokat Csipkerózsikának; Lámpás, a nyolcadik törpe; az igazmondó Kölyök; Meglökő, a bakó, aki nem tudta megtenni, amit feladatul róttak rá, s megmentette Kölyköt. A padlásra várják Révészt, aki elviszi őket oda, ahol rájuk is emlékeznek. És itt kezdődik a bonyodalom…
Rádit ezúttal Ozsgyáni Mihály, Sünit Bánfi Kata, Mamókát Dér Gabi, Barrabást Reiter Zoltán, a Herceget Káli Gergő, Lámpást Radvánszki Szabolcs, Meglökőt Szívós Győző, Témüllert Balogh András, a detektívet Fehér István, az Üteget Endrédy Gábor, Robinsont pedig Emődi Attila  játssza.

Kapcsolódó tartalmak

Visszatér a Macskák a Broadwayre

Volf Anna

Fantom 25 dvd Magyarországon is

Vincze Dániel

Készül az Oliver!

tunde.emodi

Átadták a Bujtor-emlékgyűrűt a Veszprémi Petőfi Színházban

Volf Anna

Átadták a Vidéki Színházak Fesztiváljának díjait

Buchmann-Horváth Emese