Belföld Hírek, beszámolók

Pál utcai fiúk előadás a strandszínházban

Az alsóörsi strandon és az Amfiteátrumban lép színpadra a veszprémi Pannon Várszínház társulata júliusban – tájékoztatta az MTI-t a teátrum igazgatója.

Vándorfi László elmondta, hogy július 21-én a strandszínházban Szirmai Albert-Bakonyi Károly-Gábor Andor Mágnás Miska című operettkomédiáját játsszák, július 29-én Dés László-Geszti Péter-Grecsó Krisztián A Pál utcai fiúk című zenés játékát mutatják be az Amfiteátrumban.

Az alsóörsi strandon közvetlenül a Balaton partján áll majd a színpad, ami különös hangulatot kölcsönöz a színházi estének, a strandszínház 250 néző befogadására alkalmas. Az esőhelyszín az alsóörsi sportcsarnok lesz – fogalmazott az igazgató.

Az Amfiteátrumot a tervek szerint 2019-re felújítják, így a július végi előadás lesz az utolsó a régi környezetben – közölte, hozzátéve, hogy a Vígszínház után a bemutató joga másodikként a Pannon Várszínházé.

A Pannon Várszínház alkotóinak Mesevarázs című interaktív, zenés gyermekelőadása a nyár folyamán még négy alkalommal látható a strandszínházban, július 21-én és 29-én valamint augusztus 13-án és 20-án – mondta az igazgató.
A gyermek előadások a strandbelépő áráért, a felnőtt előadások jeggyel látogathatók – fűzte hozzá. 

forrás: MTI

Kapcsolódó tartalmak

„ITT ÉLNED, HALNOD KELL” – ZENÉS TÖRTÉNELMI UTAZÁS A HŐSÖK TERÉN

halasi.vivien

A Mamma mia!-val zárul a Szegedi Szabadtéri Játékok évadja

Volf Anna

Tabáni István lemezbemutató koncert

Nagy Péter

Megszűnik a Budapesti Kamaraszínházat működtető gazdasági társaság

Buchmann-Horváth Emese

István, a király – Szegedi Szabadtéri Játékok (2013. augusztus 17.)

Buchmann-Horváth Emese