Hírek, beszámolók

Magyarok a Broadway-n?

A Presidance Company 2008–ban Borics Annamária, Vári Bertalan és Varga László Ádám alapítók céljait megvalósítva azzal az elképzeléssel alakult, hogy a páratlan magyar kultúrkincset újszerűen felhasználva – ám értékét megtartva – olyan 21. századi táncprodukciókat  hozzon létre, melyek minőségük és különlegességük révén minden korosztály tetszését és elismerését elnyerik. A társulat célja egy új pozitív magyar kultúrimázs kialakítása, s ennek nemzetközi fórumokon való prezentálása terjesztése.

Az eddigi visszajelzések minden várakozást felülmúlnak. Már jóval a hazai premier előtt a producereknek köszönhetően Montreálban egy művészeti vásárral egybekötött  fesztiválon lépett fel egy rövid produkcióval a társulat, ahol chilei, uruguayi, brazil, mexikói, szingapúri és hong-kongi fesztiválokra kaptak meghívást. Emellett a Presidance Company menedzserei New York-i színházakkal és produkciós ügynökségekkel tárgyalnak egy esetleges 2011-es Broadway-bemutatkozásról.

A társulatot szeptember hónapban Várpalotán (szeptember 4.), Budapesten (szeptember 12.) és Szolnokon (szeptember 29.) tekinthetik meg az érdeklődők.

forrás: presidance.com

Presidance World Tour:

Kapcsolódó tartalmak

JÁTÉKUNK NYERTESE

admin

Keresztes Ildikó koncertje a Veszprémi Petőfi Színházban

József Kriszti

Ének az esőben közönségtalálkozó

Buchmann-Horváth Emese

Nyomorultak Kecskeméten!

admin

Szeretek színházat csinálni

Vincze Dániel