Hírek, beszámolók

Publikus a Gladiátor musical szereposztása

2015. november 28-án és 29-én a Papp László Sportarénában mutatja be a Nemzeti Lovas Színház új musicalét, a Gladiátort Pintér Tibor rendezésében.

Mészáros László és Galambos Attila új történelmi musicale Nikomédiában, a Római Birodalom keleti fővárosában játszódik. Az ókori történet monumentális produkcióként elevenedik meg, igazi sztárszereposztással. Diocletianus császárt Sasvári Sándor, feleségét Alexandra császárnét Papadimitriu Athina alakítja. A címszerepet, Roricot Pintér Tibor, szerelmét, Edila udvarhölgyet Békefi Viktória, gyermekkori énjeiket Bíró Bálint és Hajdu Luca játssza.

A musical további szerepeiben látható lesz Árpa Attila (Georgius, római katona), Faragó András (Appius Cornelius Metella kancellár), Mészáros Árpád Zsolt (Carnifex), Mohácsi Márk (Amicus) és Várfi Sándor (Cato, a látó).

A produkció „koránkelő kedvezménye” keretében mindkét előadásra a jegyek 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg 2015. szeptember 30-ig az Interticket hálózatában. Hasznos információ, hogy az előadás az egész küzdőtéren zajlik, így a 100-as és a 200-as szektorból is jól látható lesz majd a darab.

Kapcsolódó tartalmak

Itt a VLM Könyvek legújabb darabja: Stephen Sondheim színháza!

Nagy Péter

Rövidhírek, 2014. április

Volf Anna

20 éve a zenés színpadokon Nyilas Misi története

Potyó Krisztián

C'est la vie – interjú Seres Ildikóval

orosz.petra

Zenés beszélgetés Posta Victorral

Buchmann-Horváth Emese