Hírek, beszámolók

Publikus a Gladiátor musical szereposztása

2015. november 28-án és 29-én a Papp László Sportarénában mutatja be a Nemzeti Lovas Színház új musicalét, a Gladiátort Pintér Tibor rendezésében.

Mészáros László és Galambos Attila új történelmi musicale Nikomédiában, a Római Birodalom keleti fővárosában játszódik. Az ókori történet monumentális produkcióként elevenedik meg, igazi sztárszereposztással. Diocletianus császárt Sasvári Sándor, feleségét Alexandra császárnét Papadimitriu Athina alakítja. A címszerepet, Roricot Pintér Tibor, szerelmét, Edila udvarhölgyet Békefi Viktória, gyermekkori énjeiket Bíró Bálint és Hajdu Luca játssza.

A musical további szerepeiben látható lesz Árpa Attila (Georgius, római katona), Faragó András (Appius Cornelius Metella kancellár), Mészáros Árpád Zsolt (Carnifex), Mohácsi Márk (Amicus) és Várfi Sándor (Cato, a látó).

A produkció „koránkelő kedvezménye” keretében mindkét előadásra a jegyek 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg 2015. szeptember 30-ig az Interticket hálózatában. Hasznos információ, hogy az előadás az egész küzdőtéren zajlik, így a 100-as és a 200-as szektorból is jól látható lesz majd a darab.

Kapcsolódó tartalmak

Átadták a színház- és filmművészeti Junior Prima Díjakat

Buchmann-Horváth Emese

Grimm v 2.0 – Meseterápia Sondheim módra

Vincze Dániel

Győri Nemzeti Színház, Győri Balett: bemutatók a jövő évadban

jambor.dorottya

Ének az esőben – Kékkovács Mara beállása

Buchmann-Horváth Emese

A dzsungel könyve jeltolmácsolással a Pécsi Nemzeti Színházban

Volf Anna