Hírek, beszámolók

Rebecca: megvannak a londoni workshop főszereplői

Utoljára májusban érkeztek hírek a Rebecca angol nyelvű világpremierének előkészületeiről. A májusi londoni műhely-előadást a hírek szerint októberben egy újabb követi.

A workshopon Ich szerepét Sierra Boggess énekli majd. A színésznő korábban a Las Vegas-i Fantom-produkció és A kis hableány főszerepeit játszotta nagy sikerrel. Az elmúlt időszakban Andrew Lloyd Webberrel dolgozott együtt, ugyanis ő alakította a workshop-előadásokon a Fantom folytatásában Christine szerepét. A szerző nyilatkozata szerint a Love Never Dies világpremierén is Sierra Bogges-t láthatja majd a közönség Christine-ként.
 
Pia DouwesSierra Boggess mellett októberben a West Endet és a Broadway-t is megjárt holland színésznő, Pia Douwes lép majd színpadra Mrs Danvers szerepében. Angol nyelvterületen a Chicago tette ismertté a nevét, a német és a holland közönség pedig többek között az Elisabeth, az Evita, a Fosse, A három testőr és a Sunset Boulevard főszerepeiben láthatta őt.

Az eredeti tervekkel ellentétben egyelőre úgy tűnik, hogy mégsem a Broadway-n debütál majd a Rebecca. New York és London előtt Torontóban szeretnék kipróbálni az előadást, a torontói premierről még tárgyalnak a producerek.

Kapcsolódó tartalmak

Megfakult a szivárvány

admin

Folytatódik az Operettsztárok Budán programsorozat

Buchmann-Horváth Emese

Külföldi musicalek Magyarországon

Volf Anna

Almodovar film alapján készült musicalt mutat be az Operettszínház

Buchmann-Horváth Emese

Életre kelt Ének (nemcsak) az esőben

Vincze Dániel