Hírek, beszámolók

Díjeső a Rebeccának és a Producereknek

A német Musicals – Das Musicalmagazin havilap évről évre felkéri olvasóit, hogy szavazzanak kedvenceikre a nemzetközi musicalvilágból. Az idei választás eredményeképpen díjesővel tüntették ki a Vereinigte Bühnen Wien előadásait és sztárjait.

A Rebecca, Sylvester Lévay és Michael Kunze drámamusicalje, mely harmadik sikeres szezonjánál tart, az első helyet szerezte meg a régebben futó darabok között és a teljes előadás hanganyagát tartalmazó CD is a dobogó 3. fokára került fel.

A főszereplők között Uwe Kröger, a Rebecca Maxim de Winter-je és az Elisabeth örök Halála újra, immár 12. alkalommal nyerte el a színészek között a legnemesebb helyet. A színésznő kategóriában Susan Ringvava-Dumas a 4. helyen végzett, a Rebeccában Mrs. Danvers megformálásáért.

A bécsi Producerek-et is elismerték: Susan Stroman és Nigel West rendezése és koreográfiája a 3. és 4. helyet szerezte meg. A Leo szerepét játszó Andreas Bieber színész kategóriában 5. lett. A darabot magát pedig az ötödik legjobb új musicalelőadásnak választották.

A kép forrása: www.musicalvienna.at

Kapcsolódó tartalmak

Új beállók a Miss Saigonban

Buchmann-Horváth Emese

A Szegedi Szabadtérin A nyomorultak olyan lesz, mint egy szélesvásznú mozi

Rechtenwald Kristóf

VÍGNAP 2012

Bárány Anna

Újabb találgatások a Fantom folytatásának szereposztásáról

admin

Sopronban vendégszerepel az Operettszínház

admin